satinfobox.com

Нови премиери по 24Kitchen

Бон Апети, нови епизоди Всеки ден @11:30 ч. Премиера на 27 април, 2020 г.

Лора и Стоян са истински екип в кухнята, който успява да вдъхнови зрителите за кулинарни приключения. В новите епизоди на „Бон Апети“ двамата готвачи ще споделят много нови неустоими рецепти за всеки ден – бързи, лесни и с достъпни продукти.

Рецепти за онези моменти от забързаното ни ежедневие, в които сме нетърпеливи и искаме да приготвим нещо вкусно за няколко минути. За дните, в които не успяваме да напазаруваме и трябва да се справим с наличните продукти вкъщи. Както и за празничните моменти, в които приготвяме нещо специално и споделяме любовта към храната с близки и приятели.

Джейми: Готви и продължи напред, сезон 1

Понеделник @13:00 Премиера на 27 април 2020

В новото си предаване „Джейми: Готви и продължи напред“ чаровният кулинар споделя лесни за изпълнение рецепти и съвети, специално пригодени за безпрецедентните и предизвикателни времена, в които живеем.

Джейми ще демонстрира как да извлечем най-доброто от хранителните си запаси и ще покаже на зрителите как да бъдат изобретателни със съставките, налични в кухнята, независимо от бюджета. От хитри идеи със замразени храни до рецепти с продукти от шкафа, той ще сподели с домашните готвачи как с обикновени съставки могат да приготвят питателна и вкусна храна за цялото семейство.

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version