Site icon satinfobox.com

Discovery ще поеме немския канал Tele 5

Discovery Deutschland ще поеме германския некодифициран ( FTA ) развлекателен канал Tele 5 от Leonine . Освен това двете страни сключиха дългосрочно споразумение по предложението за програмата.

Споразумението за откриване ще ви позволи да използвате широк спектър от съдържание, което Leonine притежава. Поемането подлежи на одобрение от компетентните регулаторни органи.

Discovery Deutschland планира да разшири позициите си на германския безплатен телевизионен пазар с придобиването на Tele 5. Това ще му позволи да се отвори към нови целеви групи и да увеличи маркетинговия си потенциал. Tele 5 ще бъде част от безплатното предлагане на канал Discovery Deutschland, който в момента се състои от DMAX, TLC, Eurosport 1 и TV Home and Garden TV (HGTV).

С продажбата на Tele 5 и сключването на дългосрочен програмен договор Leonine ще продължи да разширява лицензионния си бизнес, като се фокусира върху развитието в три стратегически бизнес сегмента: производство, дистрибуция и лицензиране.

Tele 5 предава свободно от спътника Astra 1M ( 19.2 ° E ) в SD резолюция. Сутрин и следобед Tele 5 излъчва блок за телешоп.

технически параметри – Tele 5: Astra 1M (19.2 ° E), честота 12.480 GHz, pol V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S / QPSK, FTA

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version