Site icon satinfobox.com

Новата платформа на 52E

Технически тестове на новата платформа в DVB-S2 нателекомуникациония спътник на Туркменистан и Монако, TürkmenÄlem / MonacoSat, разположен на 52 ° Е., Се появиха преди седмица. Общо три транспондера с програми с руско аудио бяха пуснати в експлоатация.

Сега новата платформа придобива по-конкретна форма.

Специален списък с програми, които новата услуга вероятно ще съдържа, се появи на един от транспондерите. Има и добре известно име на платформата – Big-Bang.tv.

На честотата 12.226 GHz се появиха програмни позиции с имената на STS International, Domašnyj International, Peretz International, REN TV International, ViP Premiere, ViP Megahit, ViP Comedy, Kinopremiera HD, HDL (HD Life), Kinomix, Kinosemja, Kinosvidanie, Kinohit, Нашето ново кино, Rodnoje Kino, Box TV, Kinokomedija, Mužskoje Kino, Indijskoje Kino и M1-Global. Всички програми се излъчват в HEVC (H.265) с AAC аудио. Предаването е криптирано от системата CryptOn ( CAID 4347). Съставът и параметрите на мултиплекса могат да се променят по време на изпитването.

В момента няма програми или тестови позиции на другите две честоти (12.341 и 12.380 GHz).

Работи уебсайтът big-bang.tv, който привлича клиентите към домашна широколентова връзка, сателитна телевизия, телефонни услуги и охрана на дома.

Според сайта, Big Bang TV е доставчик на руски, турски и узбекски телевизионни програми, филмови и серийни програми от различни жанрове.

Мултиплексите работят в Западния лъч с покритие на голяма част от Европа, Прибалтика, Украйна, западните региони на Руската федерация, Туркменистан и Узбекистан.

технически параметри – Big-Bang.tv:

• TürkmenÄlem/MonacoSat (52°E), freq. 12,226 GHz, pol. V, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK
• TürkmenÄlem/MonacoSat (52°E), freq. 12,341 GHz, pol. V, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK
• TürkmenÄlem/MonacoSat (52°E), freq. 12,380 GHz, pol. V, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version