Site icon satinfobox.com

TV Capodistria отново на сателит. Този път на 16E

Словенският италиански канал TV Capodistria и радиостанцията Radio Capodistria отново могат да бъдат получени от сателит. Програмите се появи този път на Eutelsat 16A спътник на  16 E° позиция . Това е друга позиция, която е често срещана в италианските домакинства.

В Италия те обикновено получават програми от сателитната система Eutelsat Hot Bird ( 13 ° E ), където преди това се излъчват и двете програми.

Телевизия Capodistria и радиостанция Capodistria се излъчваха предимно в Истрия и в регионите на Североизточна Италия. Благодарение на сателита обаче и двете програмиране бяха достъпни в цяла Италия, но и в цяла Европа, в рамките на сателитното покритие.

Новото разпространение на телевизионно и радиоразпръскване Capodistria в момента се осигурява от хърватския телекомуникационен оператор HT (Hrvatski Telekom). Излъчва се свободно  и за приемане е необходим приемник с DVB-S2 и MPEG-4 поддръжка.

технически параметри – TV Capodistria, Radio Capodistria: Eutelsat 16A (16 ° E), честота 11.678 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK, FTA

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version