satinfobox.com

Google стартира YouTube Kids на български език

Детско съдържание за цялото семейство – сигурно и със защитени лични данни

София, 24 януари – Днес Google обяви старта на YouTube Kids за българските деца и семейства. Приложението е изтеглено десетки милиони пъти и е генерирало повече от 160 милиарда гледания в цял свят, на разнообразно, но подбрано съдържание подходящо за деца на 18 езика, включително български.

YouTube Kids е уникално място в глобалната мрежа, изцяло посветено на децата и семействата, което предлага богато съдържание и възможност за безопасно търсене. Приложението предлага редица опции, които позволяват на родителите да контролират съдържанието, както и да използват разширените алгоритми за избор на съдържание, подходящо за най-малките.

Вие и вашите деца можете да гледате вдъхновяващи видеа, както на български, така и на чужди езици. Само с няколко кликвания може да следвате приключенията на смърфовете, Бен 10 и много други любими детски герои, или да пеете познатите детски песнички заедно с вокална група “Шоколадче”. Помогнете на децата да се научат да броят, да разпознават българските букви или да казват английската азбука заедно с героите от улица Сезам, а в края на деня ще заспиват заедно с известни приказки на български език.

YouTube Kids предлага:

Забавни и привлекателни графики: големи и ясни икони улесняват дори малките деца да използват приложението. Приложението има интегрирано гласово търсене, така че децата могат да намират филмчета, които искат да гледат, дори и да не могат още да четат и пишат.

Съдържание за цялото семейство: YouTube Kids е разработено, като по-безопасна версия на YouTube – място, подходящо за семейства, където децата могат да развият въображението си и да задоволят любопитството си. Канали и плейлисти могат да се разглеждат в четири различни категории: Обучение, Поредици, Разглеждане, Музика. Децата ще открият там видеоклипове, които ще ги накарат да се смеят или да проявят интерес. Те ще се научат как да правят пеещи балони, как да рисуват, да броят или да слушат известни български детски песнички.

Тъй като всяко семейство е различно приложението има опции, които позволяват контролирането на заявките, индивидуално от децата.

Българската версия на приложението можете да изтеглите безплатно от Google Play и App Store. Ако искате да гледате YouTube Kids с цялото семейство на телевизионния екран, нищо не е по-просто. Забавлявай се!

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version