Site icon satinfobox.com

Сайтел отвори 100 работни места за техническа поддръжка на eBay

27 август, София – Глобалната търговска платформа eBay ангажира световния лидер за аутсорсинг на потребителско обслужване Сайтел за предоставяне на техническа поддръжка от българския център на компанията. За първи път eBay решава да ангажира голям оператор на услуги в сферата на обслужване на клиенти в България и благодарение на това Сайтел е създала 100 нови работни места в страната ни. Всеки телеагент на Сайтел преминава професионално обучение от поне 160 часа. Българите, които работят за Сайтел в поддръжката на eBay, обслужват германския пазар, поради което владеенето на немски език и компютърната грамотност са задължителни. Условията за развитие в сервизния център на Сайтел са равни за мъжете и жените, съобразно политиката на компанията, която не налага и възрастови ограничения. Служителите поддържат здравословен баланс между професионалния и личния си живот, тъй като не се налага да поемат нощни смени. Ръководството на компанията е със седалище във Варна, но телеагентите са разположени в различни градове в цялата страна и се възползват от предимствата на работата в домашна среда.

„Изключително сме доволни, че eBay е наш партньор. В Сайтел вярваме, че най-доброто потребителско изживяване се основава на това как служителите ни се чувстват в компанията и с каква нагласа идват на работа. Това е и причината да сме толкова фокусирани върху хората, които назначаваме, и развитието им в рамките на компанията. Едно от най-големите предимства на Сайтел България е, че привличаме и развиваме невероятно квалифицирана и високообразована работна сила. Местният ни екип от специалисти вече е показал страхотни резултати, обработвайки средно 35-40 запитвания на ден и получавайки положителни отзиви от германските търговци на eBay. Освен това, тъй като компанията прилага модела на работа вкъщи, бяхме спокойни и сигурни, че екипът ни за поддръжка на eBay ще е в безопасност по време на пандемията. Очакваме с нетърпение по-нанатъшното разширяване на екипа”, коментира Георги Узунов, генерален мениджър на Сайтел за България.

„В eBay се стремим да добавяме стойност за пазарите, на които оперираме. Като се има предвид, че България е сред нашите приоритетни пазари, изборът на Сайтел за наш партньор ни свързва още по-силно с това прекрасно място и съм сигурен, че ще помогне на местната общност, тъй като за много хора е важно да работят там, където живеят”, споделя Иля Кретов, генерален мениджър на Глобални пазари с висок потенциал за развитие на eBay.

Миналата година 50 български малки и средни предприятия от пловдивски регион преминаха едномесечно обучение организирано от eBay, за да им помогне да увеличат продажбите си в чужбина, като се възползват от възможностите на международната търговска платформа. Още преди края на обучението компаниите успяха да създадат свои собствени електронни магазини в eBay, а някои осъществиха и първите си продажби.

„България има голям потенциал за растеж на износа. Най-лесният начин той да се реализира е да се извършват продажби онлайн. Ето защо сме поели ангажимент да предоставяме различни възможности на съществуващите български продавачи, както и на нови компании, които биха желали да се присъединят към нас. В момента е активна програмата ни за подкрепа на малки и средни производители от България “Always Open”, чиято основна цел е да предостави полезни възможности за повече български продавачи, включително на такива които нямат никакъв опит в онлайн продажбите. eBay осигурява лесен достъп на малките и средни бизнеси до международната аудитория от над 180 милиона потенциални клиенти на 200 пазара, която позволява на българските предприемачи не само да запазят източника си на приходи, но и да развиват бизнеса си дори в условията на криза“, добавя Иля Кретов.

За eBay

eBay Inc. (NASDAQ: EBAY) е глобален лидер в онлайн търговията и управлението на платформи като Marketplace и Classifieds. Ние свързваме милиони търговци и купувачи по целия свят, като създаваме възможност за всеки, чрез платформи за онлайн търговия. Основана през 1995 г. в Сан Хосе, Калифорния, eBay е една от водещите в света и най-оживени пазарни платформи, на която всеки може да открие уникални продукти и ценови предложения.

За повече информация за компанията и портфолиото й от глобални търговски марки посетете www.ebayinc.com.

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version