Номи, таен агент от новия филм за Джеймс Бонд, е уловена… със смартфон

EDITORIAL USE ONLY New 00 agent Lashana Lynch is photographed with a Nokia 8.3 5G smartphone ahead of her Bond debut in No Time To Die, out this November. The 32-year old was posing as her character Nomi at Pinewood Studios ahead of the 25th James Bond film which sees the 00 agents switch to Nokia smartphones. Photo credit should read: Mikael Buck/Nokia For more information contact Kate Bailey on 07896 055 088

  • Полулярен експерт по мобилна фотография улавя актрисата Лашана Линч като таен агент Номи в една истински епична фотосесия
  • Партньорството със „Смъртта може да почака“ е част от най-мащабната глобална маркетингова кампания, провеждана до момента от HMD Global, домът на телефоните Nokia
  • Кадрите показват кинематографските възможности на Nokia 8.3 5G и го позиционират като „Единствената джаджа, от която се нуждаеш“
  • Nokia е официалният мобилен партньор на 25-ия филм за Бонд, „Смъртта може да почака“, който тръгва в кината от ноември

Британската актриса Лашана Линч, която играе таен агент Номи в предстоящия филм за Бонд „Смъртта може да почака“, е заловена от популярния в социалните мрежи експерт по мобилна фотография Бен Маклийн, като част от най-мащабната глобална маркетингова кампания, провеждана някога от HMD Global, домът на телефоните Nokia. Бен Маклийн има над половин милион последователи в социалните мрежи и е известен със своите креативни снимки и трикове.


Фотосесията, заснета в емблематичните филмови студиа Pinewood Studios, е реализирана с Лашана Линч, като новия таен агент Номи и Nokia 8.3 в главните роли във вдъхновена от Бонд сцена, с поредица от епични ефекти и деветметрова конструкция, от която Бен виси във въздуха, за да заснеме най-добрия кадър. Nokia 8.3 5G е „Единствената джаджа, от която се нуждаеш“.

Кадрите идват след обявената през март новина, че HMD Global е официалният мобилен партньор на 25-ия филм за Джеймс Бонд, „Смъртта може да почака“. Във филма се появяват редица устройства, включително Nokia 8.3 5G, неподвластен на времето 5G1 смартфон, който разполага с мощна четворна камера PureView с оптика ZEISS, както и култовият Nokia 3310, който феновете познават и обичат.

Партньорството позволява на HMD Global да демонстрира статута си на глобален производител на смартфони с Android™, който утвърждава своя ангажимент към сигурността, скоростта и иновациите, посрещайки нуждите дори на най-взискателните клиенти в света.

Лашана Линч, която играе таен агент Номи в „Смъртта може да почака“, казва: „Светът, в който живеем сега, е такъв, че всички имаме най-добрата джаджа в джобовете си, невероятно е, какво могат да правят смартфоните в днешно време. Вълнуващо е да представим този нов смартфон, за да отпразнуваме излизането на „Смъртта може да почака“ през ноември. Nokia 8.3 5G е доказателство, че джаджите на Бонд са винаги с няколко хода напред в играта.“

Флориан Сейче, главен изпълнителен директор на HMD Global:

„Малко са културните явления, в които технологиите имат ключова роля така, както е в „Смъртта може да почака“. Почитта на филма към иновациите, в съчетание с удивителната технология, вградена в нашите продукти, превръща всеки смартфон Nokia в единствената джаджа, от която всеки, дори и тайният агент, се нуждае. Именно това прави нашето партньорство толкова силно.

Доверието, сигурността и емблематичният качествен дизайн са основите, върху които е изграден всеки телефон Nokia. Гордеем се с това, че правим най-новите технологии достъпни за всички и с нетърпение очакваме да го покажем и чрез най-новото ни партньорство ”

Гледайте представянето на новата глава в историята на телефоните Nokia в канала на бранда в YouTube, както и на Facebook страницата Nokia Mobile от 18:00 ч. българско време на 22 септември.

БЕЛЕЖКА КЪМ РЕДАКТОРИТЕ:

15G покритието е ограничено и може да не се поддържа от вашия мобилен оператор. Действителната скорост зависи от мрежата и други фактори.

За HMD Global

Базираната в Еспоо, Финландия, компания HMD Global Oy е домът на телефоните Nokia. HMD проектира и предлага богата гама от смартфони и телефони, насочени към широк кръг от потребители и ценови сегменти. С ангажимент за иновации и качество, HMD е горд ексклузивен лицензиант на марката Nokia за телефони и таблети. За допълнителна информация вижте www.hmdglobal.com. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation.

Смъртта може да почака“ ще се разпространява в кината във Великобритания от Universal Pictures International, а в САЩ от United Artists International под шапката на MGM през ноември.

За филма:

В „Смъртта може да почака“ Бонд е напуснал активна служба и се радва на спокоен живот в Ямайка. Спокойствието му обаче приключва бързо, когато старият му приятел Феликс Лейтър от ЦРУ се появява с молба за помощ. Мисията за спасяване на отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното, което води Бонд по следите на мистериозен злодей, въоръжен с опасна нова технология.

За EON Productions

EON Productions Limited и Danjaq LLC са изцяло притежавани и контролирани от семейство Броколи / Уилсън. Danjaq е американската компания, която съвместно с Metro Goldwyn Mayer Studios притежава авторските права върху съществуващите филми за Джеймс Бонд и контролира правото да произвежда бъдещи филми за Джеймс Бонд. EON Productions, филиал на Danjaq, е базираната във Великобритания продуцентска компания, която прави филмите за Джеймс Бонд от 1962 г. и заедно с Danjaq контролира мърчандайзинга на филмите по целия свят. За повече информация посетете www.007.com.

За Metro Goldwyn Mayer

Metro Goldwyn Mayer е водеща развлекателна компания, фокусирана върху производството и глобалната дистрибуция на филмово и телевизионно съдържание. Компанията притежава една от най-обемните библиотеки с първокласно филмово и телевизионно съдържание в света. В допълнение, MGM има инвестиции в местни и международни телевизионни канали и е мажоритарен собственик и дистрибутор на United Artists Media Group (UAMG). За повече информация посетете www.mgm.com.

За Universal

Universal Pictures International (UPI) е международното звено за маркетинг и дистрибуция на Universal Pictures. В Обединеното кралство, Ирландия, Испания, Италия, Германия, Швейцария, Холандия, Франция, Русия, Корея, Австралия, Мексико, Бразилия, Хонконг, Индия и Китай, UPI директно предлага и разпространява филми през своите местни офиси, създавайки кампании и стратегии за промотиране, съответстващи на културата и поведението на пазара на тези територии. В други части на света UPI си партнира с Paramount и Sony в дистрибуцията на филмите и на трите компании. Universal Pictures е част от NBCUniversal, една от водещите световни медийни и развлекателни компании в разработването, производството и маркетинга на развлечения, новини и информация пред глобална аудитория. NBCUniversal е дъщерно дружество на Comcast Corporation.

За United Artists

United Artists Releasing, обединението между Metro Goldwyn Mayer (MGM) и Annapurna Pictures (Annapurna), е американска издателска компания. Създадена върху основата, поставена от емблематичното кино студио United Artists, обединената компания предоставя на филмовите творци подкрепа чрез внимателно изграден подход в маркетинга, популяризирането и дистрибуцията на кинопродукциите. United Artists Releasing предлага на създателите на съдържание алтернативен вариант за разпространение извън системата на студиото и подкрепя филмите на Annapurna и MGM, както и филмите на други творци.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial