satinfobox.com

Премиерните предаванията, които предстоят по 24Kitchen до края на декември

Домашни рецепти с Мери Бери

Сряда @ 13:00 ч. Премиера на 16 декември 2020 г.

Новата поредица на Мери Бери е изцяло посветена на истински вкусната храна, която се приготвя лесно и доставя чиста наслада. В шест възхитителни епизода Мери се изправя срещу стихиите, за да открие и приготви сгряващи сърцето ястия от Великобритания и не само. Ще ни представи вкусните изкушения на Париж, скритите съкровища по величествената Темза, традиционния събор на изобилните пасища в Ирландия, ястия, които напомнят за дома, превъзходни морски дарове, които могат да бъдат опитани по йоркширското крайбрежие и рецепти, идеални за зимните вечери в Шотландия.

Докато Мери изследва тези красиви места, тя ще се вдъхновява от хората, които среща, и от храната, която вкусва, за да ни представи лесни за готвене ястия, които ще озарят и най-сивите дни.

Това е готвене без излишно суетене, което ще сгрее сърцето ви и ще повдигне духа ви така, както само Мери Бери умее.

Найджела – сготви, хапни, повтори

Четвъртък @ 13:00 ч. Премиера на 17 декември 2020 г.

Найджела, един от най-прочутите и любими шеф-готвачи на Англия, се завръща с нова вдъхновяваща телевизионна поредица.

В тази поредица Найджела ще ни разкрие ритъма и ритуалите в своята кухня чрез множество вкусни нови рецепти, в които оползотворява максимално своите любими съставки.

Найджела разкрива как храната е вплетена в нашето ежедневие и ни сплотява и заздравява връзките помежду ни. Тя ще предложи на зрителите апетитни ястия, от изкусителна шоколадова торта с фъстъчено масло до богати на вкус луксозни макарони със сирене и раци и много специално рибно ястие– всички красиво заснети, за да поднесат седмична порция наслада и радост в живота ни.

Найджела ще отдели време да разкаже и откъде черпи вдъхновение за своите рецепти – от богатата си колекция старинни готварски книги, до обмена на идеи в социалните медии. В допълнение към поредицата от шест части ще има едночасов коледен епизод, един от акцентите в празничната телевизионна програма. В своята коледната трапеза Найджела ще включи и малко туризъм с храна от близо и далеч, която да сгрее зимните вечери и да добави блясък в специалния празничен епизод.

„Това е нещо повече от мантра – „сготви, хапни, повтори“ е историята на моя живот“, казва Найджела.

Рик Стайн – пътят към Мексико

Понеделник – петък @ 14:00 ч.

Премиера на28декември 2020 г.

Рик Стайн сбъдва отдавнашната си мечта да преживее отново пътешествието си по бреговата линия на Калифорния и отвъд границата в Мексико. За най-новото си кулинарно приключение той се завръща в Северна Калифорния почти 50 години след първата си визита, за да преживее всички онези неща, които са повлияли на него и живота му – прекрасна музика, прекрасна храна, прекрасни пейзажи – и да събира готварско вдъхновение от хората, които среща по пътя си. Пътуването му го отвежда на юг от вълшебният град Сан Франциско по Тихоокеанската крайбрежна магистрала до мексиканската граница. По пътя той открива най-добрите ястия на запад: мидена супа, най-прекрасния хляб с квас, кълцана салата и закуска с пържола на грил. След това Рик сменя своя спортен „Мустанг“ с автобуса на екипа, а епичното му пътешествие продължава в изкусителното и вълнуващо Мексико, от Северна Баха до Юкатан, където той демонстрира приготвянето на рибни такос, карне кон чили, сос моле и пибил – прекрасни ястия, обичани по цел свят.

Пекарната на Рудолф, cезон 6

Понеделник – петък @ 17:00 ч.

Премиера на 28 декември 2020 г.

Рудолф се завръща с нов сезон на „Пекарната на Рудолф“, в който ще приготвя лесни рецепти като вкусни бисквитки и сладки, които можете да спретнете на бърза ръка и да поднесете на своята трапеза. Той ще ни приготви и красиви празнични торти, солени лакомства и незабравими десерти. От парижка ванилова торта с ягоди и френски томпуси до торта „Slivovich” и италианска „Zuppa Inglese”.

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version