Site icon satinfobox.com

NOVA NEWS: Какво да очакват зрителите на информационния канал

Излъчването му започва на 4 януари

Нова година – нов канал и едно дългоочаквано събитие в медиите. На 4-ти януари стартира информационният канал на Нова Броудкастинг Груп – NOVA NEWS. Публицистика, новини на всеки кръгъл час и директни включвания от всички горещи точки – това е само част от програмата, която очаква зрителите в началото на новата година.

Новините имат ново име – информационният канал NOVA NEWS стартира с богато съдържание, професионален екип и изцяло нов облик. Зрителите ще имат възможността да проследят важните местни, национални, европейски и световни теми от деня с новини на всеки кръгъл час.

„Историята е доказала, че във време на криза и в случая – във време на пандемия, хората повече от всякога имат нужда от информация. Тук и сега”, смята водещата на „Събуди се” Мартина Ганчева.

NOVA NEWS ще използва опита на новинарския екип и ресурса на NOVA, като ще се придържа към утвърдените принципи на журналистиката.

„Да казваш истината, да отразяваш обективно, да показваш наистина всички гледни точки, да реагираш веднага в момента, в който се случва събитието”, добави водещата на „Здравей, България” Лора Инджова.

В началото на новата година, NOVA NEWS ще стартира с обновена програма, в която са запазени спечелилите доверието на зрителите през годините предавания на Канал 3 – „Патарински LIVE”, „Денят на живо“ и „Офанзива“.

„В днешната замърсена информационна среда е много важно, вземайки предвид колко сайтове с фалшиви новини има, как десетки „тролове” правят от социалните мрежи поле за пропаганда, зрителите да имат един канал, който да дава коректна и потвърдена информация”, категоричен е водещият на „Офанзива” Любомир Огнянов.

„Много е важно хората да получават новини постоянно. Да получават новини обективно и да получават новини в развитие”, коментира водещата на „Денят на живо” Наделина Анева.

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version