Site icon satinfobox.com

Германският всекидневник Bild стартира собствен телевизионен канал

Германският всекидневник Bild иска да създаде собствена телевизия преди изборите за Бундестаг. Ядрото на програмата ще бъде излъчване на живо, което ще започне сутрин и ще продължи до шест часа на ден. Новата станция ще използва ново студио в новата сграда на Axel Springer.

Плановете на оператора включват излъчвания на живо с новини и актуални теми едновременно на док N24 и забавяне във времето на станцията Welt.

Програмата на станцията Bild ще бъде допълнена от документални филми, репортажи и други формати. Акцент ще бъде поставен, наред с други неща, политика, спорт, VIP или криминални теми.

Bild планира да излъчи програмата си безплатно чрез сателита Astra ( 19,2 ° изток ), кабелни мрежи, IPTV и OTT. Продажбата на рекламно време ще бъде осигурена от VISOON. Началото на излъчването зависи от получаването на лиценз за излъчване от Съвета за медии (Landesmedienanstalt Берлин-Бранденбург, MABB).

Некриптираната програма Bild трябва да започне да се излъчва през следващите няколко месеца. Изборите за Бундестаг трябва да се проведат в неделя, 26 септември 2021 г

източник:  digitalfernsehen.de

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version