Site icon satinfobox.com

Направете ежедневието си вълнуващо с Nokia G10

Доверете се на Nokia G10: сигурен, издръжлив и надежден с тридневен живот на батерията

Дизайн, създаден във Финландия

София, България, 29 април 2021 – Домът на телефоните Nokia, HMD Global, представи Nokia G10 – първият телефон на марката с тридневен живот на батерията, създадена да бъде в помощ на хората с натоварено ежедневие.

Що се отнася до издръжливостта, Nokia G10 е лидер в новото портфолио от смартфони Nokia. Като част от новата G-серия, той реализира потенциала на Android™ 11 и има гарантирани месечни актуализации на сигурността за три години и двегодишни ъпдейти на операционната система на препоръчителната цена от 249 лева.

Изцяло новата G-серия е сърцето на нашите смартфони в средния клас. С нея поемаме отговорност като производител пред клиентите ни и реализираме потенциала на най-доброто от продуктите в този клас, което нашата индустрия може да предложи на възможно най-много хора.

Стивън Тейлър, Главен маркетинг директор, HMD Global: „Серията G е гама, предлагаща всичко, което обичате, и понякога приемате за даденост; дълъг живот на батерията, сигурност и актуален софтуер за повече време. Нашата мисия е да създаваме висококачествена, устойчива технология, която да е достъпна за всички и същевременно да внедрява целенасочено иновации в средния сегмент. G-серията е глътка свеж въздух изаема специално място в портфолиото ни. Телефонът Nokia не е устройство, което се нуждае от честа подмяна, а инструмент, създаден така, че да оползотворите пълноценно всеки миг. С удължения живот на батерияа мувече можете да прекарвате по-малко време в търсене на контакт за зарядното и да се отдадете на създаването на спомени.“

Обичайте възможностите, които ви предоставя

Nokia G10 е удивително продуктивен за цената си. Със своята 5050mAh батерияii той може да работи до три дни само с едно зареждане. За тази издръжливост помага и AI технологията, която управлява захранването на телефона ви, насочвайки го само там, където е необходимо, и не позволява на нежеланите приложения да източват батерията ви.

С тройната основна камера няма да пропуснете нито един от важните мигове в живота си. Кръглият детайл на гърба елегантно побира 13MP тройна камера с обективи за макро кадри и за дълбочина. В допълнение, 8MP предна камера ще направи образа ви кристално чист по време на видео разговорите. Благодарение на изкуствения интелект, нощният и портретният режим на снимане също са с подобрено качество.

Скуката остава в миналото, благодарение на 6.5-инчовия дисплей на Nokia G10. Този грабващ вниманието екран е достатъчно голям, за да може цялото семейство да се наслаждава на видеа и филми, а функцията за увеличаване на яркостта ви помага да виждате екрана си, дори под ярка слънчева светлина на открито.

Доверете се на един наистина надежден телефон

Nokia G10 стои гордо по отношение на сигурността и софтуера – те са в неговата ДНК. Ето защо този телефон стандартно се предлага с три години месечни актуализации на защитата и две години софтуерни ъпдейти безплатно. Това означава, че ценените ви видеоклипове, снимки и файлове са в сигурни ръце. Ще го получите с Android 11 още при покупката, което ви гарантира, че е зареден с удобни функции.

Този смартфон улеснява живота ви и ви дава повече сигурност и по-добра защита, дори с начина, по който го отключвате – само с поглед или с едно докосване. Благодарение на функцията за лицево разпознаване и сензора за пръстов отпечатък, телефонът ви е гарантирано защитен и по-лесен за ползване.

Запазете го за по-дълго

Дизайнът със сигурност не отстъпва пред функционалността на Nokia G10. Този телефон е създаден, за да издържи – вдъхновените от скандинавската природа цветове Night и Dusk са комбинирани с характерното за телефоните Nokia качество на изработката, благодарение на кооето Nokia G10 не само изглежда фантастично, но може и да издържи изпитанията на времето.

Цена и наличности:

Nokia G10 е наличен в България в цветовете Night и Dusk, в конфигурация 3/32GBiii, на препоръчителна цена от 249 лева.

Изображения

Моля, посетете нашия прес офис ТУК.

i Възоснова на тестове в реално време, проведени от HMD Global. За повече информация влезте на https://www.nokia.com/phones/bg_bg/nokia-g-10

ii Батерията е с ограничен брой цикли на презареждане и с времето капацитетът ѝ намалява. На по-късен етап може да се наложи да бъде подменена.

iii Фабрично инсталираните софтуер и приложения заемат значителен обем от паметта.

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version