Site icon satinfobox.com

HMD Global представи моделите от новата си X-серия на българския пазар – Nokia X10 и Nokia X20

Новият Nokia X20 остава с вас за по-дълго

Неподвластен на времето, благодарение на тригодишна гаранция, най-достъпната за смартфоните Nokia 5G мрежа досега и цели три години ъпдейти AndroidTM

СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ, 04 ЮНИ 2021 – Nokia X20, най-дългоочакваният модел от новото портфолио на HMD Global, вече е наличен и в България – впечатляващ смартфон, който преобръща представите за възможностите на устройствата от средния клас и направен така, че да устои на времето. Освен с характерната за бранда физическа издръжливост, моделът се предлага и с удължена, тригодишна гаранция, както и с три години ъпдейти на сигурността и операционната система.

Новите серии G и X от портфолиото смартфони Nokia изместват границите на възможното за индустрията в средния клас устройства, съчетавайки премиум функции с надеждност и издръжливост без конкуренция.

Стивън Тейлър, главен маркетинг директор, HMD Global:

Новата X-серия се отличава с качеството и исувършенстваната си технология. С три години актуализации на сигурността и на Android TMвече можете да запазите телефона си по-дълго. С най-достъпната цена за 5G смартфон Nokia до момента и подобрени функции – от режима Dual Sight на четворната камера през водния знак до инструментите за обработка и цветови корекции, заснемането и споделянето на снимки е по-бързо и приятно от всякога.“

Ще обикнете камерата

Запечатайте света си в ярко изразени детайли, използвайки универсалната 64MP четворна камера с оптика ZEISS. Използвайте новия мултикамерен режим Dual Sight, за да снимате едновременно с помощта на предната и основната камери – в допълнение към снимането на предната и задната камера, можете да изберете и две от задните камери, за да заснемете ултраширокоъгълни кадри.

Можете да постигнете кинематографично качество на видеата си и да „разкажете историята си“ в този режим с множество инструменти за цветови корекции за впечатляващи резултати. От великолепни пейзажи до сложни близки планове, технологията за създаване на изображения с изкуствен интелект и дълбочина ще вдъхне живот и разнообразие на снимките ви.

Вашите селфита или видеообаждания никога не са били по-ясни, благодарение на впечатляващата 32-мегапикселова предна камера, вградена във Full HD + дисплея на телефона.

Водният знак позволява максимална персонализация на снимките ви, независимо дали ще изберете подпис, лого или хаштаг.

Разчитайте на устройство, което няма да изостава от вашия ритъм

Nokia X20 е телефон, който не се нагрява, благодарение на своята усъвършенствана охладителна система, но също така е неотлъчно до вас в забързания ви ритъм с до два дни живот на батерията с едно зареждане.

Плюс това, най-новата мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G осигурява забележителна за серията производителност и наистина глобална 5G връзка. Така ще можете да „презаредите“ в края на уморителния ден, още преди да се наложи да презареждате телефона си. Можете да се доверите на вашия Nokia X20 да ви предоставя ежемесечни актуализации на сигурността в продължение на три години, така че ще имате една тревога по-малко.

Запазете го за по-дълго

По отношение на дизайна Nokia X20 е съчетание от скандинавско качество и непреходен стил, което е синоним на всички смартфони Nokia. Независимо дали е в красивия златист цвят Midnight Sun, или в класическия Nordic Blue, резултатът е надеждно устройствo с премиум дизайн на достъпна цена.

Освен това го получавате с AndroidTM 11 директно от кутията и ще ви осигури бързо и ефективно мобилно изживяване. А за да сте напълно спокойни, вашият Nokia X20 е готов и за следващите три актуализации на AndroidTM.

Nokia X20, заедно с „по-малкия му брат“ Nokia X10, са първите устройства на марката, които се предлагат със 100% компостируеми калъфи в комплектите, които допринасят за намаляване на неорганичния отпадък и предпазват както телефоните, така и природата.

Цена и наличност

Към момента Nokia X20 се предлага в България в цвят Nordic Blue (очаква се наличност и в цвят Midnight Sun), в конфигурация 6/128GB на препоръчителна цена от 649 лева.

Nokia X10 – 5G телефон с Android™, на който можете да разчитате

СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ, 04 ЮНИ 2021 – Новият Nokia X10, който HMD Global представи официално през април, вече е наличен в България. Той е едно от първите устройства от новата X-серия на бранда, която преобръща представите за възможностите на моделите в средния клас, комбинирайки надеждност и издръжливост с усъвършенствани функции и производителност.

В стремежа си да осигури мобилно преживяване, което да обикнете за дълго, компанията предлага модела с тригодишни ъпдейти на Android TM и на сигурността, както и със 100% биоразградим кейс в кутията.

Nokia X10 е и с най-достъпната за бранда, супербърза 5G връзка – с до 20 пъти по-висока скорост от средната за 4G, с която да споделяте файлове. Освен това – мощна 48MP камера за създаване на съдържание и опции за персонализиране на кадрите с водни знаци – от лога до хаштагове. И всичко това на 6.67” безконтурен екран с лесна навигация.

Стивън Тейлър, главен маркетинг директор, HMD Global:

Идвайки ръка за ръка с по-големия си брат Nokia X20, Nokia X10 оптимизира новата гама в X-серията на перфектната цена за нашите смартфон клиенти. Устройството се предлага с висока производителност, 5G, емблематичната за бранда издръжливост и мощни решения при създаването на изображения. Както всички останали, ние също си даваме сметка какво е нужно, за да работим дистанционно, без да губим ефективността си. Накратко – NokiaX10 е създаден за хора, които търсят най-доброто за съответната цена, която ще платят.

Заслужавате високо качество на заснемане

Запечатайте работата си и света с 48-мегапикселовата четворна камера с прочутата оптика ZEISS и практичното създаване на изображения с помощта на изкуствен интелект, резултатът от които е винаги безупречна яснота и красиви цветове и форми в картината. След това споделете бързо „творбата“ си с колеги или приятели, докато сте в движение, благодарение на 5G връзката – идеална за изпращане на видеоклипове и други по-големи файлове.

Широкият 6,67”екран също ще ви позволи да гледате съдържание в брилянтна Full HD + резолюция.

Придайте на вашите изображения “уау ефект” с пълен набор от инструменти за професионална обработка и цветови корекции, включително Кино, Портретен и ZEISS режими. Споделяйте стилно, открояващо се съдържание, за да вдъхновявате хората около вас. Освен това, благодарение на Google Photos, можете да съхранявате своите ценени снимки и видеоклипове, без да се притеснявате дали имате достатъчно пространство.

Новият мултикамерен режим Dual Sight на Nokia X10 ви позволява да правите видео с предната и основната камери наведнъж, така че можете да заснемете и двете страни на действието от множество ъгли. Можете също да добавите воден знак към вашите снимки – било то чрез уникален подпис за работни проекти или изпращане на персонализирано съобщение за рожден ден на приятел. Доверете се на Nokia X10.

С три години месечни актуализации на защитата и на операционната система, и ъпдейт до Android TM 11 направо от кутията, можете напълно да се доверите на новия Nokia X10. Всичко това е представено в интерфейса на емблематичния за смартфоните Nokia чисти Android TM.

Моделът се предлага с до два дни живот на батерията с едно зареждане и най-новата мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon ™ 480 5G.

Красив и с мисъл за природата

Nokia X10 се предлага във вдъхновените от скандинавската природа цветове Forest и Snow и 100% биоразградим кейс в кутията, проектиран да бъде издръжлив в ръцете ви, но деликатен към околната среда.


Цена и наличност

Към момента Nokia X10 е наличен в България в цвят Forest и конфигурация 4/128GB на препоръчителна цена от 549 лева.

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version