Site icon satinfobox.com

Булсатком като извинение за причиненото неудобство …

На 8 юни, вследствие на пожар в колекторна шахта на електроразпределителното дружество на бул. „Цариградско шосе“ в София, бяха засегнати основните кабелни трасета на Булсатком. По-късно същия ден по време на ремонтните дейности беше прекъснато и резервираното трасе на оператора, причинявайки прекъсване на почти всички услуги в цялата страна.

Благодарение на всички технически екипи на Булсатком, които работиха в тежки условия на пороен дъжд през нощта, и съдействието на ремонтните екипи на електроразпределителното дружество, операторът успя да изтегли алтернативен кабел до uplink станцията, за да възстанови услугите. Сателитната телевизия беше възстановена в рамките на 4 часа, а за цялата страна бяха необходими 15 часа.

Като извинение за причиненото неудобство и като благодарност за търпението, Булсатком предоставя всички канали от основния ТВ план Премиум Плюс и всички допълнителни ТВ пакети: Drama, CinemaXXX, Globus, 7/8 TV, Sport+, Cinema+, Comedy+, Action+ . Каналите ще се дистрибутират в мрежата на оператора всяка събота и всяка неделя до края на месец юни за всеки един клиент на телевизия.

Клиентите с услуги за високоскоростен интернет ще получат по-високи скорости в зависимост от техническите възможности.

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version