Site icon satinfobox.com

NATIONAL GEOGRAPHIC НИ ПОДНАСЯ НОВИ ЕКСПЕДИЦИИ В ТРЕТИ СЕЗОН НА ПОРЕДИЦАТА „ГОРДЪН РАМЗИ: КУЛИНАРНИЯТ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ” СПРЕМИЕРА НА 29 АВГУСТ ОТ 21 Ч.

Гордън Рамзи се завръща за поредното разтърсващо глобално кулинарно приключение.

Той ще опитва нови вкусове и ще си проправя път през Португалия, Хърватия, Мексико, Тексас, Пуерто Рико, Исландия и още!

(София) — Гордън Рамзи се завръща за нови приключения из предизвикателни терени по цял свят в преследване на кулинарното съвършенство в третия сезон на ГОРДЪН РАМЗИ: КУЛИНАРНИЯТ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ. Поредицата на National Geographic, изпълнена с експедиции в търсене на нови вкусове, ще се излъчи премиерно на 29 август от 21 ч. Изкусният готвач с множество звезди Мишлен запретва ръкави, за да ни поднесе още едно разтърсващо приключение, в което изследва световните култури чрез храната.

„В тези безпрецедентни времена поредицата ГОРДЪН РАМЗИ: КУЛИНАРНИЯТ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ ни предлага вълнуващо бягство и възможност да изследваме света от удобството на собствения си дом, както и вдъхновение да опитаме нови вкусове и кулинарни техники от експертите, които срещам по пътя си – коментира Гордън Рамзи – Светът е огромно място, изпълнено с богато разнообразие и история, а ние тепърва започваме да разкриваме най-дръзките вкусове, които планетата може да ни предложи“.

В предстоящия сезон Рамзи се отправя на пътешествие и кулинарно приключение из Португалия, Хърватия, Мексико, Тексас, Мейн, Пуерто Рико, Исландия и Грейт Смоуки Маунтинс в Америка. Той поема по неутъпкани пътеки и отвъд познатите му рецепти, за да изследва уникални кулинарни обичаи и кухня от различни места по света. Популярният кулинар води стадо, възседнал кон, с помощта на хеликоптер и лови отровни гърмящи змии в Тексас. Изправя се срещу гигантски вълни по скалистото крайбрежие на Португалия, за да събере пресни баракули и се присъединява към екип от жени, които ловят омари край бурните брегове на Мейн. Освен всичко това, той се бори за кислород, докато се гмурка за местни мекотели в Хърватия, спуска се по стръмен водопад и преминава с каяк през бушуващи бързеи в Грейт Смоуки Маунтинс в Америка.

Следвайки напътствията на местни експерти и легенди на гастрономията, с които се среща по време на пътешествието си, Рамзи се присъединява към кулинарни обичаи и научава повече за деликатесите и свежите вкусове, присъщи за тези региони. Всяка съставка, която открие, всяко ястие, което опита, всеки човек, когото срещне, го вдъхновяват да създаде рецепта, която да представя с вкусовете си сърцето на дадената култура. Всеки епизод завършва с предизвикателство. Рамзи се изправя рамо до рамо с местна кулинарна легенда и заедно готвят за хората от региона, които е срещнал по пътя си.

За National Geographic Partners LLC

National Geographic Partners LLC (NGP), съвместно дружество между Disney и National Geographic Society, има за мисия да доставя на световната публика първокласно научно, приключенско и изследователско съдържание посредством несравнимо портфолио от медийни канали. NGP обединява глобалната мрежа от телевизионни канали на National Geographic (National Geographic Channel, Nat Geo WILD, Nat Geo MUNDO, Nat Geo PEOPLE) с медиите на National Geographic и ориентираните към потребителя платформи, включително списанията National Geographic, National Geographic Studios, свързаните с тях дигитални и социални мрежи, книги, карти, медии за деца и други активности като пътувания, глобални преживявания и събития, продажби на архив, лицензионен и електронен бизнес. Разширяването на знанията и разбирането ни за света е основна цел на National Geographic вече 133 години, а сега сме решени да отидем и по-далеч, да прескочим границите в името на нашите потребители… достигайки до милиони хора по целия свят, в 172 държави и на 43 език , всеки месец. NGP връща 27 процента от прихода си към фондацията с нестопанска цел National Geographic Society, за да финансира работата на организацията в сфери като наука, изследвания, архивиране, опазване на околната среда и образование.

За повече информация посетете www.natgeotv.com или https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria

За Гордън Рамзи /Studio Ramsay

Прочут с изключително успешните и отличавани с награди оригинални програми, Рамзи продуцира телевизионни предавания от двете страни на Атлантическия океан, гледани от зрители по цял свят, в над 200 територии и е единственият талант в Щатите с четири предавания в праймтайм в национален ефир. Той е водещ и изпълнителен продуцент на „Hell’s Kitchen“, „MasterChef“, „MasterChef Junior“ и „Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back“ по Fox, както и специални предавания, включително „Gordon Ramsay’s American Road Trip“ през 2021 г.

Мултимедийната му продуцентска компания Studio Ramsay стои зад хитови предавания както в Щатите, така и във Великобритания, с увеличаващ се брой нови предавания в продукция. Основано през 2016 г., Studio Ramsay е създадено, за да разработва и продуцира както риалити/ документални и дигитални, така и игрални телевизионни продукции, като се фокусира върху създаването на нови формати и новаторски програми, както и върху развитието на нови таланти. Studio Ramsay стои зад изключително успешната поредица на FOX „Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back– кулинарното предаване с най-висок рейтинг за 2019 година, както и успешния двучасов филм „Save our Town“ от 2020 г. Студиото продуцира и поредицата „Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател“, която се излъчва поNational Geographic в 172 страни и на 43 езика в световен мащаб, придружена от уникалното по рода си дигитално и печатно изданиесъс същото име.В Обединеното кралство, Studio Ramsay продуцира новата поредица на BBC1 „Gordon Ramsay’s Bank Balance”, която ще се излъчи тази зима. Също така продуцира номинираната за „БАФТА“ поредица „Пътешествието на Гордън, Джино и Фред“ за ITV, за която бе излъчен специалният коледен епизод, а в момента се снима трети сезон. Вторият сезон на „Пътешествието” беше адаптиран за Съединените щати през 2021 г. със специално издание на FOX – успешното предаване „Gordon Ramsay’s American Road Trip“. Студиото отваря вратите на знаменития хотел The Savoy за документална продукция от 6 части за ITV. Ramsay разработва и различни предавания, които са в различни фази от продукционния процес, за BBC, за някои от най-добрите телевизионни оператори в Обединеното кралство, както и за някои от най-добрите американски кабелни канали.

Дигиталната дивизия на Studio Ramsay стои зад оригиналното съдържание, което Рамзи споделя в изключително популярния си YouTube канал. Той е готвачът с най-много последователи в тази платформа. Каналът, предимно посещаван от фенове в диапазона 18-34, представи набиращата популярност поредица от интервюта „Scrambled“ и стои зад изключително успешната поредица „Ramsay in 10”, която се излъчва на живо по време на глобалната Covid пандемия и ще се завърне през 2021 г. Studio Ramsay Digital създава съдържание с кадри „зад кулисите” на всички програми на студио „Рамзи” и продуцира съдържание за National Geographic и MasterClass. Отделът публикува рецептите в социалните мрежи на Гордън, които достигат до над 75 милиона души, включително в TikTok.

Studio Ramsay стои и зад кулинарната поредица „Culinary Genius“, която се излъчва по ITV в Обединеното кралство и каналите на FOX в Щатите, както и „Gordon on Cocaine“ за ITV и „The F-Word Live With Gordon Ramsay“ за FOX. Изключително популярното детско предаване „Matilda and the Ramsay Bunch“ с участието на Тили Рамзи за детския канал CBBC също е продуцирано от Studio Ramsay.

Рамзи е изпълнителен продуцент на „Best New Restaurant“ за Bravo и поредицата „Food Court Wars“. В Обединеното кралство той е продуцирал „Gordon Ramsay Behind Bars“ и „Gordon’s Great Escape“ за Channel 4; биографичната поредица „My Kitchen“ за Good Food Channel на UKTV; както и две поредици с кулинарни съвети – „Ultimate Home Cooking“ и „Ultimate Cookery Course“ за Channel 4.

За повече информация посетете www.gordonramsay.com или следвайте Гордън Рамзи в Instagram, TikTok, Facebook и Twitter.

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version