Site icon satinfobox.com

Живите мъртви, сезон 11 ще стартира с осем нови епизода на 23 август (понеделник) от 22:55 часа в ефира на FOX

© 2021 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

Jeffrey Dean Morgan as Negan - The Walking Dead _ Season 11 - Photo Credit: Josh Stringer/AMC

Премиера: 23 август от 22:55 ч.

Излъчване: Всеки понеделник от 22:55 ч.

Времетраене: 60 мин.

Жанр: Драма

В предишния сезон на „Живите мъртви“ нашите оцелели се сблъскаха с демони от миналото и се изправиха пред нови заплахи. Приятелства и връзки бяха застрашени от нарастващите щети от апокалипсиса.

Александрия е сериозно компрометирана. Останало е само бледо подобие на този дом и убежище, след касапницата и разрухата, нанесени от Шептящите. Сега всички, които живеят в Александрия, се борят да я реформират и да изхранят нарастващия брой жители. Сред тях са оцелелите от падането на Кралството и изгарянето на Хилтоп, както и Маги и новата ѝ група. В Александрия има повече хора, отколкото убежището може да изхрани и защити. Положението е много тежко, заради нарастващото напрежение, породено от минали събития. Между опустошените стени, желанието за самосъхранение заплашително расте и се надига на повърхността.

Оцелелите трябва да осигурят повече храна, докато се опитват да възстановят Александрия, преди тя да се е разпаднала като безброй други общности, през които са преминавали през годините. Но откъде и как? По-изнервени, измъчени и гладни от всякога, те трябва да намерят дълбоко в себе си силата и устрема да защитят живота на децата си, дори това да означава да загубят своя собствен.

Междувременно, без оцелелите в Александрия да подозират, Юджийн, Езекиел, Юмико и Принцесата все още са в плен на мистериозни войници, членове на мащабна и потайна групировка.

Базиран на поредицата комикси написани от Робът Къркман и публикувани от Image Comics, „Живите мъртви“ е продуциран от AMC Studios, а изпълнителни продуценти са Гимпъл, Канг, Къркман, Гейл Ан Хърд, Дейв Алпърт, Грег Никотеро, Джоузеф Инкапрера и  Денис Хът.

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version