Site icon satinfobox.com

Канал AMC ще излъчи ексклузивно на живо 73-тата церемония по връчване на наградите „Еми“

Cedric the Entertainer, Host of the 73rd Annual Primetime Emmy Awards, scheduled to air on the CBS Television Network and Paramount+. Photo: Cliff Lipson/CBS ©2021 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

На 20-ти септември живото излъчване на наградите „Еми“ ще бъде последвано от 24-часова изключителна филмова селекция по AMC

AMC е с ексклузивни права за излъчване на 73-тата церемония по връчването на наградите „Еми“ тази година. На 20-септември в 2.00 ч. телевизионният канал ще започне с излъчване на живо на едночасово предварително шоу от червения килим, което ще бъде последвано от 3-часовата церемония по връчването на наградите за изключителни телевизионни постижения за 73-ти път. Излъчването на церемонията на живо ще бъде от 3.00 до 6.00 ч. на английски език.

За първи път канал AMC ще излъчва на живо наградите „Еми“ на териториите, в които се разпространява в Централна и Източна Европа – България, Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Словения, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Северна Македония и Монтенегро.

Тази година наградите „Еми“ ще се завърнат към присъствена церемония по награждаване на живо в в театър „Майкрософт“ в Лос Анджелис с ограничена аудитория от номинирани и техните гости. Водещ на шоуто ще бъде актьорът Седрик Шоумена – звезда от много филми и от хитовия комедиен сериал „Кварталът“ и негов изпълнителен продуцент.

Излъчването на живо на наградите „Еми“ по AMC на 20 септември ще бъде последвано от изключителна селекция от награждавани филми с участието на многократно отличавани актьори. Сред заглавията, които ще видим на екрана на AMC в този ден, са „Мъж на годината“ (2006) с Робин Уилямс, Кристофър Уокън и Джеф Голдблум, „Разделени заедно“ (1999) с Мишел Пфайфър и Брус Уилис, „Преследване на щастието“ (2006) с Уил Смит, „Добрият Уил Хънтинг“ (1997) с Робин Уилямс, Мат Деймън и Бен Афлек, „Капитан Филипс“ (2013) с Том Ханкс и др.

Като заключителен акорд в 23.00 ч. на 20 септември АМС ще излъчи със субтитри на български език специална едночасова програма, открояваща най-запомнящите се моменти от 73-тата нощ на наградите „Еми“!

– – – – – – – – –

Наградите „Еми“ 2021по AMC

Понеделник, 20-ти септември

02:00 – 03:00 73-ти награди „Еми“ – шоу от червения килимна живо

03:00 – 06:00 73-та церемония по връчване на наградите „Еми“ – на живо

23:00 – Най-важните моменти от церемонията по връчването на наградите „Еми“ 2021

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version