Site icon satinfobox.com

В Русия канал ‘Матч! Страна’ замени канал ‘Матч! Наш спорт’

Газпром-медии стартира нов федерален канал в Русия, наречен ‘Матч! Страна’ замени канал ‘Матч! Наш спорт’ . Станцията излъчва от 2 март 2019 г., започвайки от 10:00 ч. По московско време при откриването на Зимната универсияда в Красноярск 2019 г.

От стартирането си станцията е достъпна във всички области на Русия както в SD, така и в HD в големите градове, както и в сателитни и кабелни оператори в цяла Русия. Технически, програмата се излъчва на повече от 80 милиона зрители.

Страницата е насочена към широка аудитория от 6 до 70-годишна възраст. Зрителите могат да видят как физическата култура и спортът се развиват в цяла Русия. Канала ще покаже много конкурси, успешни истории от руски спортисти и най-интересните спортни събития в регионите на Русия.

Станцията ще донесе приблизително 3000 предавания на живо годишно, около 4400 часа прегледи и записи. По-голямата част от времето за излъчване ще бъде посветено на клубни състезания, включително такива, които включват такива гиганти като баскетболен отбор на ЦСКА, волейболен клуб „Зенит“ или хандбал Ростов-Дон.

Това е изцяло нов формат на спортната телевизия, който се фокусира върху всички възрастови групи. Тя ще помогне на децата и възрастните да изберат своя спорт, който ще се интересува, като ги мотивира да водят здравословен начин на живот.

Каналът ще има и важна социална функция – специално ще се посвети на развитието на детския спорт.

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version