Site icon satinfobox.com

Култовият Nokia 3310 се превърна в торта

Домът на телефоните Nokia, HMD Global, отбеляза петия си рожден ден с торта във формата наемблематичния Nokia 3310

Домът на телефоните Nokia, HMD Global, отпразнува петата си годишнина с хиперреалисстична торта във формата на култовата класика Nokia 3310 в червено.

HMD Global е финландската компания, която произвежда телефоните и смартфоните Nokia, включително обновената версия на емблематичния за марката Nokia 3310, както и свръхиздръжливия Nokia XR20, който може да се справи с всички предизвикателства на динамичното ви ежедневие – от потапяне във вода до изпускане на твърда повърхност от голяма височина.

Близо 40 часа са били необходими на популярната като майстор на шедьоврите от захар Мишел Уибоуо да създаде тортата Nokia 3310 в реален размер. Вътрешността е от шоколадов пандишпанов блат с маслен ванилов крем, а прочутият издръжлив панел на Nokia 3310 е направен изцяло от захарна глазура. Всеки от бутоните е изрязан и оформен до съвършенство, а впоследствие поставен индивидуално върху сладкия телефон.

HMD Global пусна на пазара Nokia 3310 с обновени дизайн и функции през 2017 г., с което очарова най-верните почитатели на марката. Специално разработеният интерфейс дава нов облик на обичаната класика, а телефонът предлага всичко, което феновете очакват от телефоните Nokia – от дългия живот на батерията и физическата издръжливост до легендарната „Змия“.

Стивън Тейлър, главен маркетинг директор на HMD Global споделя: „Изключително горди сме с постигнатото за тези пет години. Благодарни сме на феновете, на служителите на компанията, както и на нашите корпоративни клиенти, партньори и доставчици, всеки от които има ключова роля за развитието ни. Достигайки този крайъгълен камък по пътя ни, погледът ни е отправен към неговото развитие за още много години напред.“

На свой ред Мишел Уибоуо допълва: „За мен беше истинско удоволствие да превърна толкова емблематичен телефон в торта. ,Бяха нужни множество проби, за да го усъвърпенствам, но съм изключително доволна от резултата.“

За повече информация за HMD Global посетете уебсайта на компанията тук.

Бележки към редакторите

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version