„ЛЕГИОН“ се завръща с трети и последен сезон на 08.07. от 23 часа по FOX

LEGION -- "Chapter 20" - Season 3, Episode 1 (Airs Mon, June 24, 10:00 pm/ep) -- Pictured: Aubrey Plaza as Lenny Busker. CR: Suzanne Tenner/FX

(София – 12.06.2019 г.)Трети и последен сезон на хипнотизиращата поредица „Легион“ е с премиера по FOX в България на 08.07. от 23 часа.

Трейлър на новия сезон може да видите тук:

Базиран на комикса на Marvel от Крис Клермонт и Бил Синкевич, „Легион“ разказва историята на „Дейвид Холър“ (Дан Стивънс), мъж, който вярва, че страда от шизофрения, но открива, че в действителност вероятно е най-могъщият мутант, който светът някога е виждал.

Още от детството си Дейвид е прехвърлян от една психиатрична болница в друга до момента, когато, в началото на 30-те си години, среща и се влюбва в красива, но неспокойна пациентка на име „Сид“ (Рейчъл Келър). Дейвид и Сид преживяват изумителна среща, след която Дейвид трябва да се изправи пред шокираща възможност – гласовете, които чува и виденията, които има, да се окажат истински. С помощта на Сид и екип от специалисти, всеки от които също със специална дарба – „Птономи“ (Джеръми Харис), „Кери“ (Амбър Мидхундер) и „Кари“ (Бил Ъруин) – Дейвид отключва една дълбоко потискана истина – че през целия си живот е преследван от зъл паразит с невъобразима сила. Познато като „Краля на сенките“, това зловещо създание се появява в образа на приятелката му „Лени“ (Обри Плаза), но всъщност е древно същество на име „Амал Фарук“.

В епична битка Дейвид успява да прогони Фарук от тялото си и да възвърне контрол над ума си. След освобождаването на Фарук, екипът сформира неочакван съюз с досегашния им враг „Кларк“ (Хамиш Линклейтър) и неговата богато спонсорирана държавна организация – Дивизия 3.

За съжаление, преследването на Фарук отново събужда мрачните гласове в главата на Дейвид и, наред с тях, жажда за власт. В противоречие с всички, които някога е смятал за приятели, Дейвид търси помощ от млад мутант, наречен „Switch“ (Лорън Цай), чиято тайна способност е особено важна за плановете му да поправи причинените от него вреди.

Изпълнителен продуцент на „Легион“ е Ноа Хоули, заедно с Лорън Шулър Донър, Саймън Кинбърг, Джеф Лоуб и Джим Кори. „Легион“ е продуциран от FX Productions и Marvel Television, като самата продукция е дело на FXP.

За Fox Networks Group

FOX Networks Group (FNG) е основно бизнес подразделение на 21st Century Fox (NASDAQ:FOXA). В състава на FNG влизат Fox Television Group, която включва Fox Broadcasting Company и 20th Century Fox Television; Fox Sports Media Group; Fox Cable Networks, която включва FX Networks и National Geographic Partners и Fox Networks Group Europe, Asia and Latin America. Съвместно тези подразделения създават, излъчват и разпространяват едни от най-популярните развлекателни, спортни и документални продукции в световен мащаб.

Зa FX PRODUCTIONS

FX Productions (FXP) стои зад хитовия сериал на FX „Заразата“, поредицата „Богатството“, комедията „Baskets“, „Better Things“ и „Атланта“, а също зад комедийните сериали на FXX „Слънчева Филаделфия“, „Не си мой тип“ и „Мъж търси жена“. FXP ко-продуцира драматичните телевизионни поредици „Американците“, „Тиранин“ и „Табу“, сериалите „Фарго“, „Американска криминална история“ и комедийната поредица „Секс, наркотици и рокендрол“.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial