Site icon satinfobox.com

Nokia 9 PureView обновления с Adobe Lightroom

HMD Global, домът на телефоните Nokia, е развълнувана да сподели актуална информация за партньорството си с Adobe Lightroom. Компаниите работят в тясно сътрудничество за по-нататъшното подобряване на вече впечатляващото изживяване на образа на Nokia 9 PureView с въвеждането на специален профил на обектива специално за този смартфон. Новият профил на обектива автоматично приспособява възможностите за редактиране на Adobe Lightroom към Nokia 9 PureView, като ви дава пълен редакторски контрол над вашите изображения директно на вашия смартфон.

Nokia 9 PureView е първият в света смартфон с пет камери, който предвещава следващото поколение изчислителни изображения. Всеки кадър заснет на смартфона използва всичките пет камери едновременно, което ви позволява да създавате изображения с изключителен динамичен обхват и несравнима дълбочина на образа.

Създаден с оглед на нуждите на любителите на фотографията, Nokia 9 PureView има възможност да заснема изображения в некомпресиран суров формат DNG и да ги редактира директно по телефона, благодарение на партньорството на HMD Global с Adobe Lightroom.

Adobe включи специфични характеристики на камерните сензорите на Nokia 9 PureView в софтуера Lightroom, така че той автоматично се адаптира към конкретните аспекти на петте лещи. Това дава възможност на потребителите да имат по-голям контрол над редакторските способности и им предоставя инструментите за улавяне на изключителни изображения.

За да получите достъп до новодобавения Nokia 9 PureView Lens Profile, трябва да посетите панела Optics в приложението Adobe Lightroom и да активирате корекцията на профила на обектива. Веднъж включен, той автоматично ще избере съответстващия на Nokia 9 PureView профил на обектива.

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version