Site icon satinfobox.com

AMC ще отбележи Хелоуин с ексклузивна премиера и маратонно излъчване на сезон 2 на комедийния хорър сериал “Стан срещу злото”

AMC ще представи ексклузивната премиера на втори сезон на комедийния хорър сериал “Стан срещу злото“ точно за Хелоуин – на 30 и 31 октомври. Целият втори сезон на приветствания от критиката сериал ще бъде излъчен като маратон – по 4 последователни епизода във всеки от двата дни с начало в 23.00 часа.

Създаден от Дана Гулд (“Семейство Симпсън“, “Паркове и отдих“), с участието на Джон К. Макгинли (“Scrubs”) и Джанет Варни (“Не си мой тип“), този сериал от осем половинчасови епизода проследява вечно недоволния бивш шериф Стан Милър (Макгинли), който си сътрудничи с неохота с по-младата си заместничка Еви Барет (Джанет Варни) в борбата със свръхестествените сили в тяхното старомодно градче в Ню Хемпшир.

Сезон едно на “Стан срещу злото“ завърши с това как шериф Еви Барет, залутана в далечната 1692 година, беше обвинена, че е вещица и очакваше да бъде изгорена на кладата. Сезон две връща зрителите в обсаденото градче Уилърдс Мил, където Стан е принуден с неохота да стане от дивана си, за да разреши мистерията с изчезването на Еви по време на пътуване във времето. Независимо от трудностите, странният екип продължава борбата си с развилнелите се зли демони, опитващи се да завладеят родното им градче, което се оказва построено на мястото на масово изгаряне на вещици през 17-ти век.

Сред гост-звездите, участващи във втория сезон на “Стан срещу злото” са Джефри Комбс (“Готъм“, „Къщата на призрачния хълм“) в ролята на Импиш Мен – новодошлият в градчето любител на облозите; Стивън Ог (“Живите мъртви”, “Западен свят”) – каубоят от миналото, който има слабост към Еви; Денис Бут („Семейство Браун“) в ролята на Лара Бушар – местна жителка, която може би знае повече за демоничните създания в градчето, отколкото признава; Дейвид Кьохнер („Anchorman“, “Семейство Голдбърг”) в ролята на Кени – непоправимият бивш съпруг на Еви, и Пати Маккормак (“Heart of Dixie”) в ролята на Присила – интелигентната собственичка на антикварен магазин. Дебора Бейкър мл. (“The Great Indoors”) и Нейт Муни (“Слънчева Филаделфия”) продължават участието си във втория сезон на сериала в ролите на Денис Милър – разсеяната наивна дъщеря на Стан, и заместникът и дясна ръка на Еви – Леон Дринкуотър.

Вторият сезон на “Стан срещу злото” беше посрещнат добре от критиците и зрителите, като Den of Geek заключи, че той е “пълен с изненадващи уникални моменти”. Изпълнението на звездата Макгинли получи специална похвала от Entertainment Weekly – „специалният ефект на неживите, който носи със себе си Джон К. Макгинли… е една неспирна наслада”, а io9.com отбеляза “удоволствие е да се гледа как пиперливият темерут на Макгинли реагира не само на случайните свръхестествени същества, но и на света около него”.

Създател, сценарист и изпълнителен продуцент на “Стан срещу злото” е Дана Гулд (“Семейство Симпсън”, “Паркове и отдих”) в сътрудничество с изпълнителния продуцент Том Ласали (“Силициевата долина”). Сериалът е продуциран от Radical Media с изпълнителни продуценти в лицето на Франк Шърма и Джъстин Уилкис. Освен главната роля на Стан, Джон К. Макгинли изпълнява и ролята на продуцент на сериала.

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version