Site icon satinfobox.com

ОПУСТОШИТЕЛНА АТАКА НА ИЗВЪНЗЕМНИ НАШЕСТВЕНИЦИ УНИЩОЖАВА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО. ЗАЩО СА ТУК? КАК ДА ОЦЕЛЕЕМ В ТОЗИ ОПАСЕН НОВ СВЯТ? ЕПИЧНИЯТ НОВ ПРОЧИТ НА „ВОЙНА НА СВЕТОВЕТЕ” ОТ URBAN MYTH FILMS ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧИ ПРЕМИЕРНО НА 31.10. САМО ПО FOX

War of the Worlds Urban Myth Films

Актьорският състав на продукцията включва признати таланти като Гейбриъл Бърн, Елизабет Макгавърн, Леа Дрюкер, Адел Беншериф, Наташа Литъл, Дейзи Едгар Джоунс, Тай Тенант, Стивън Кембъл Мур, Байо Гбадамоси, Арън Хефернан, Стефан Кайар и Гийом Гуи

Изключителната драма в осем части е създадена от носителя на БАФТА за най-добър сценарий Хауърд Овърман.

Изпълнителни продуценти са носителите на награда „ЕМИ“

Джони Капс и Джулиън Мърфи.

Сериалът е съвместна продукция на CANAL+ и Fox Networks Group, Европа и Африка

София: Пригответе се за новата епична драма „Война на световете“ по класическия роман на Хърбърт Уелс. Но не такава, каквато я познавате… Тази дръзка интерпретация ни пренася в Европа в наши дни. Модерният трилър показва човечеството почти заличено от извънземно нашествие и проследява действията на онези, които се борят за оцеляване. Сред утвърдените имена в актьорския състав са Гейбриъл Бърн, Елизабет Макгавърн, Леа Дрюкер, Наташа Литъл, Дейзи Едгар Джоунс, Стефан Кайар, Адел Беншериф и Гийом Гуи. „Война на световете“ ще дебютира с два премиерни епизода на 31.10. от 21 часа само по FOX.

Когато астрономи долавят сигнал от друга галактика, го приемат като неоспоримо доказателство за разумен извънземен живот. Населението на земята очаква следващия контакт със затаен дъх. Не се налага да чака дълго. За броени дни човешката цивилизация е почти заличена от извънземното нашествие. Само малки групи от хора са останали в един зловещо опустял свят.

Докато извънземните избиват оцелелите, хората си задават един наболял въпрос: Кои са нашествениците и защо целят унищожението ни? Това е история за обикновени хора в необикновена ситуация. Те са нещо повече от жертви на брутална война. Защото, както ще разберем, нападението на извънземните не е случайно – то се е заражда пред очите ни.

Сценарист и създател на „Война на световете“ е носителят на БАФТА Хауърд Овърман (Misfits, Crazyhead, „Приключенията на Мерлин“), а продуценти са Хауърд Овърман, Джулиън Мърфи и Джони Капс от Urban Myth Films.

Хауърд Овърман, изпълнителен продуцент и сценарист коментира: „Този епичен прочит на „Война на световете“ ще държи зрителите в напрежение от начало до край. Той е впечатляващ, пълен със загадки и интрига, но в основата си е история за човечността. Ако утре ни нападнат извънземни и сложат край на живота, който познаваме, как ще се справим? Какви изводи ще си направим един за друг и най-вече за себе си?“

Изпълнителният продуцент Джони Капс от Urban Myth Films коментира продукцията: „Емоционална, живописна и концентрирана върху персонажите, „Война на световете“е уникално съчетание на човешка драма и най-доброто от научната фантастика. „Война на световете“отвежда класическия роман на Хърбърт Уелс в 21-и век. Това е вечна история, която ще ви държи на нокти до последната минута.

Този новаторски прочит е оригинална продукция (Creation Originale) на CANAL+ и оригинална регионална продукция за FNG Европа и Африка. Поредицата е с премиера по CANAL+ във Франция и ще бъде излъчена по FOX в повече от 50 страни в Европа и Африка.

AGC Television ще разпространява „Война на световете“за северноамериканския пазар и заедно със STUDIOCANAL ще разпространи продукцията в Латинска Америка, Азия, Австралия, Нова Зеландия и Близкия Изток.

FNG Content Distribution поема разпространението в Европа и Африка (с изключение на френскоговорящите страни).

Не пропускайте „Война на световете“ от 31.10. в 21 часа само по FOX.

Излъчването ще продължи с два епизода всеки четвъртък в същия час.

За STUDIOCANAL

STUDIOCANAL, 100% афилиейт на CANAL+ Group, собственост на Vivendi, е европейския лидер в създаването, разпространението и международните продажби на игрални филми и телевизионни сериали. Оперира директно в трите най-големи европейски пазари – Франция, Обединеното кралство и Германия, както и в Австралия и Нова Зеландия.

STUDIOCANAL притежава една от-най-важните филмови библиотеки в света, като може да се похвали с над 5500 заглавия от 60 страни. Обхващащ 100 години филмова история, този обширен и уникален каталог включва, наред с другите, емблематичният Терминатор 2, Рамбо, До последен дъх (Breathless), Мълхоланд драйв, Пианистът и Дневна красавица (Belledejour).

STUDIOCANAL е финансирал изцяло касовите хитове Дама, поп, асо, шпионин, Падингтън 1 и 2, Без последна спирка, и Овцата Шон. Предстоящите филми с подкрепата на STUDIOCANAL включват филма на Marjane Satrapi Radioactive с участието на Розамунд Пайк, Тайната градина, с продуцент Дейвид Хейман и с участието на Колин Фърт, стоп-моушън анимацията на Aardman Studios Овцата Шон 2.

STUDIOCANAL активно развива и разпространява висококачествени телевизионни сериали, чрез своята мрежа от отличавани с награди европейски продуцентски компании, включително TANDEM в Германия (Втори дубъл) и английската RED Production Company (Years and Years). STUDIOCANAL си сътрудничи и с базираната в Дания SAM Productions, основана от Сьорен Свайструп (Søren Sveistrup) и Адам Прайс (Ride Upon The Storm), както и с базираната в Обединеното кралство GUILTY PARTY PICTURES; продуцентската компания на Бенедикт Къмбърбач SUNNYMARCH TV (Патрик Мелроуз); URBAN MYTH FILMS (Война на световете) и испанската BAMBÚ PRODUCCIONES (Инстинкт). През 2018, STUDIOCANAL лансира нова марка във Франция, STUDIOCANAL ORIGINAL.

За The Walt Disney Company EMEA :

The Walt Disney Company, заедно със своите дъщерни дружества, е диверсифицирана международна развлекателна компания, която оперира в четири бизнес сегмента: Media Networks; Parks, Experiences and Products; Studio Entertainment; и Direct-to-Consumer and International. Дисни е компания с индекс Дау 30 и има годишен приход от $59.4 милиарда за последната фискална година (FY2018).

В стремежа да забавлява, да информира и вдъхновява хората по цел свят чрез силата на несравнимата история, The Walt Disney Company е била в Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA) в продължение на повече от 80 години, като наема хиляди хора в региона и достига до потребителите в повече от 130 страни. Емблематичните брандове на The Walt Disney Company – включително Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm, National Geographic, FOX, FOX Sports и ESPN – имат разнообразна експертиза в региона в киното, на телевизионния екран, онлайн, в търговията, в Disney Stores и в Disneyland Париж.

За AGC

AGC Studios е основана и представена на пазара от председателя и главен изпълнителен директор Стюарт Форд през февруари 2018 г. като платформа за разработване, производство, финансиране и глобално лицензиране на разнообразно портфолио от игрални филми, сериали, риалити програми и документални филми, цифрово и музикално съдържание от двойната си централа в Лос Анджелис и Лондон. Холивудската продукция на новото студио има широкообхватен мултикултурен фокус, предназначен за експлоатация в множество глобални платформи, включително големи студийни партньорства, стрийминг платформи, традиционни телевизионни и кабелни телевизионни мрежи и независими дистрибутори, както в САЩ, така и в международен план.

AGC Studios първоначално е подкрепена от три ключови стратегически инвеститори: Латиноамериканска частна фирма за управление на активи MediaNet Partners; предприемач от Силиконовата долина, главен изпълнителен директор на Symantec и основател и председател на Fibonacci Films, Грег Кларк; и Image Nation Абу Даби, една от водещите медийни и развлекателни компании в арабско-говорещия свят. Главният оперативен директор Мигел Палос също е акционер и съосновател на бизнеса с Форд.

AGC Studios има три основни оперативни дъщерни дружества, които обхващат производството, дистрибуцията и финансите. AGC Productions разработва и продуцира разнообразен мултикултурен списък от игрални филми и телевизионни проекти на английски език. Освен традиционно холивудски продукции, специализираните подразделения на AGC Productions са фокусирани и върху генериране на материали за латино и градска аудитория, както и музикална продукция. Телевизионните материали включват сериали, риалити проекти, документално съдържание и съдържание, специално създадено за цифрови платформи. AGC International управлява значителна международна платформа за лицензиране и разпространение на филми и телевизии, която надгражда дългогодишния опит на Форд и неговия мениджърски екип на челните места в лицензирането на съдържание на големи студия, независими студия, радио и телевизионни оператори и платформи за стрийминг по целия свят. И накрая, AGC Capital осигурява финансиране за развитие, производство и пост-продукция както на продукцията на AGC Productions, така и на избрани произведени от трети страни филмови и телевизионни продукции чрез портфолио от капитал, основни и „мецанин“ заеми, „лесни пари“ и „мостови“ финансови продукти.

Последвайте и ни харесайте:
Exit mobile version