ПОПУЛЯРНИЯТ АВАНТЮРИСТ БЕЪР ГРИЛС ПРЕДИЗВИКВА НОВА ГРУПА ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ ДА СЕ ОТПРАВЯТ КЪМ ДИВОТО В ПОРЕДИЦАТА НА NATIONAL GEOGRAPHIC „В ДИВАТА ПУСТОШ С БЕЪР ГРИЛС“

Iceland - Bear Grylls of National Geographic's RUNNING WILD WITH BEAR GRYLLS in Iceland. (National Geographic/Ben Simms)

В този сезон участват:

АЛЕКС ХОНЪЛД

АРМИ ХАМЪР

БРИ ЛАРСЪН

БОБИ БОУНС

КАРА ДЕЛЕВИН

ЧАНИНГ ТЕЙТЪМ

ДЕЙВ БАТИСТА

ДЖОЕЛ МАКХЕЙЛ

РОБ РИГЪЛ

ЗАКАРИ КУИНТО

С премиера на 19.01., хитовата приключенска поредица намира нов дом в ефира на NationalGeographic

(София – 29.11.2019 г.) Световноизвестният оцеляващ Беър Грилс се завръща към корените си в дивото с един нов щур сезон в началото на следващата година. Той ще бъде придружен от някои от най-обичаните звезди на Холивуд. Хитовата приключенска поредица „В дивата пустош с Беър Грилс“ намира своя нов дом в ефира на National Geographic от 19.01. в 22 часа, с повече екшън, предизвикващи инстинктите моменти и каскади от всякога.

В този сезон Беър Грилс дава всичко от себе си редом с някои от най-интересните звезди, които полагат неимоверни усилия и тестват възможностите си. Те заменят цивилизацията за едно пътешествие без ограничения през някои от най-свирепите терени на планетата.

„С целия екип на В дивата пустош“ много се вълнуваме, че приключенската ни поредица наистина намери своя дом в ефира на National Geographic за своя пети сезон“ – казва Грилс. – „Много се гордея, че всяка една от холивудските звезди, която ме придружаваше на тези пътешествия през дивото, имаше изключително положително преживяване. Точно това прави дивата природа. Отвежда ни до ръба на възможностите ни, но след това награждава усилията и устрема ни с гордост, която не може да бъде купена с пари.“

Гостите, които ще се присъединят към Беър Грилс, са част от богат набор от звезди. Те ще оставят бляскавите светлини на големия град, за да се отправят по неутъпкани пътища на преход в дивото. Отличената с „Оскар“ актриса Бри Ларсън, самият Капитан Марвел, зарязва холивудските папараци и се осланя на своите свръх-(човешки) сили в един преход през дълбоките джунгли и мангрови блата, последван от скок от хеликоптер във води пълни с акули. Награждаваният актьор и танцьор Чанинг Тейтъм се изправя пред предизвикателството на ново приключение с Беър Грилс, който обещава да подложи този Холивудски чаровник на още по-големи изпитания.

Пълният списък с актьори, отличавани с множество награди, комедианти, супер звезди и хора от развлекателния бизнес, следва:

  • Алекс Хонълд – професионален скален катерач и първият изкачил 914-метровата стена на Ел Капитан в националния парк „Йосемити“, без предпазна екипировка, в стил „фрий соло“ („Сам на скалата“)
  • Арми Хамър – актьор, номиниран за награда „Златен Глобус“ („Призови ме с твоето име“, OntheBasisofSex, „Социална мрежа“)
  • Бри Ларсън – актриса, отличена с „Оскар“ (Капитан Марвел“, „Стая“, UnicornStore)
  • Боби Боунс – популяренрадио водещ от САЩ(TheBobbyBonesShow), победител в сезон 27 на DancingwiththeStars, Америка
  • Кара Делевин – световноизвестен модел, влиятелна личност в социалните мрежи и награждавана актриса („Валериан и градът на хилядите планети“, „Отряд самоубийци“, „Хартиени градове“)
  • Чанинг Тейтъм – награждаван актьор и танцьор („Ловец на лисици“, „Внедрени в час“, „Професия: Стриптизьор“)
  • Дейв Батиста – екшън звезда, бивш професионален кечист („Отмъстителите: Краят“,Stuber, „Пазители на Галактиката“)
  • Джоел Макхейл – актьор и комедиант, номиниран за награда „Еми“ (Community, SantaClaritaDiet, TheSoup)
  • Роб Ригълактьор и комедиант (Night School, Rob Riggle’s Ski Master Academy, „Внедрени в час“)
  • Закари Куинто – актьор, номиниран за награда „Еми“(„Зловеща семейна история“, „Стар Трек: Отвъд“, NOS4A2)

Новият сезон ще пренесе зрителите до отдалечени локации в Щатите и по цял свят, включително мангрови гори в Панама, пълни с крокодили и подводни пещери в Сардиния, до дълбоките цепнатини на най-големия глетчер в Исландия и тесните каньони в изпепеляващо горещата пустиня на Аризона. Храбрите гости трябва да се изправят пред най-големите си страхове и да се справят с всичко от диви животни до висене от скали, докато пътуват из едни от най-безпощадните диви местности по света.

След като бъдат оставени в дебрите на отдалечената локация, те трябва да разчитат само на инстинктите си за оцеляване, на техники за преживяване в дивото и на чиста упоритост, преди приключенията им да достигнат своят вълнуващ край. Тези звезди оставят светлините на Холивуд, за да тестват уменията си и да разберат дали могат да издържат на тежките условия в дивата природа по време на високооктановите, изпълнени с екшън и предизвикващи страховете им пътешествия.

В дивата пустош с Беър Грилс“ е разработен от Беър Грилс и Дилбърт Шупман. Поредицата е продуцирана от Electus, Propagate Company и Bear Grylls Ventures. За Electus и Bear Grylls Ventures, Беър Грилс изпълнява ролята на изпълнителен продуцент заедно с Крис Грант, Дрю Бъкли, Бен Силвърман, Хауърд Оуенс, Лиз Шулз, Роб Бучта и Дилбърт Шупман. За National Geographic, Бенгт Андерсън е изпълнителен продуцент. Джеф Даниелс е изпълнителен вицепрезидент на глобално документално съдържание за National Geographic Channels.

За Беър Грилс

Беър Грилс е познат в цял свят като едно от най-разпознаваемите лица на приключенията и оцеляването в дивото. Пътят му към популярността започва от малък остров край британския бряг, където покойният му баща го учи да се катери и плава. Обучен от ранна възраст в бойните изкуства, Грилс прекарва три години като войник в британските специални сили като част от 21-ви полк на SAS. Именно тук, докато се изправи срещу най-тежките условия на майката природа, той усъвършенства много от уменията за оцеляване, на които се радват феновете му по цял свят. Въпреки инцидент с парашут при свободно падане в Африка, където чупи гърба си на три места и прекарва месеци във военна реабилитация, Грилс става един от най-младите катерачи, достигали върха на Еверест. 

След това участва в седем сезона на номинираната за награда „Еми“ телевизионна поредица „ Man vs. Wild“, която се превръща в едно от най-гледаните предавания на планетата, достигайки до около 1,2 милиард зрители. Той води повече екстремни приключенски телевизионни предавания в редица глобални мрежи от всеки друг в света. Те включват отличеното с „БАФТА“ предаване „The Island With Bear Grylls“, „Bear Grylls’ Survival School“, „Man vs. Wild“, „В дивата пустош“ и „Absolute Wild“. Автор е на бестселъри, почетен полковник на Кралските морски командоси и най-младият главен скаут, вдъхновяващ 55 милиона скаути по цял свят.

За National Geographic Partners LLC

National Geographic Partners LLC, съвместно дружество между National Geographic Society и Disney, има за мисия да доставя на световната публика първокласно научно, приключенско и изследователско съдържание посредством несравнимо портфолио от медийни канали. NGP обединява глобалната мрежа от телевизионни канали на National Geographic (National Geographic Channel, Nat Geo WILD, Nat Geo MUNDO, Nat Geo PEOPLE) с медиите на National Geographic и ориентираните към потребителя платформи, включително списанията National Geographic, National Geographic studios, свързаните с тях дигитални и социални мрежи, книги, карти, медии за деца и други активности като пътувания, глобални преживявания и събития, продажби на архив, лицензионен и електронен бизнес. Разширяването на знанията и разбирането ни за света е основна цел на National Geographic вече 131 години, а сега сме решени да отидем и по-далеч, да прескочим границите в името на нашите потребители… достигайки до милиони хора по целия свят, в 172 държави и на 43 език , всеки месец. NGP връща 27 процента от прихода си към фондацията с нестопанска цел National Geographic Society, за да финансира работата на организацията в сфери като наука, изследвания, архивиране, съхранение и образование.

За повече информация посетете www.natgeotv.com или https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial