„Шоуто на Николаос Цитиридис“ започва на 27 януари в ефира на BTV

Една от най-очакваните български продукции на bTV – всекидневното вечерно шоу – тръгва на 27 януари, за да забавлява зрителите от 22:30 часа. Най-горещият въпрос от последните седмици – кой ще бъде водещият – най-накрая намери отговор днес. 

Иван Марков: Николаос е единственият водещ в българския ефир, който си пише сам смешките. Изключително харизматичен и наистина ще ви бъде всяка вечер супер забавно с него.
 
Роден в Атина, Николаос живее в България от петгодишен.

Антон Хекимян: Имаме нужда от повече млади българи като Николаос, защото той е талантлив, продуктивен, харизматичен и много работлив преди всичко. Може би малко зрители знаят, но той се е занимавал с журналистика, има награди, посветени на журналистическия си труд, което пък ще е в негова помощ в интервютата, които ще води в шоуто. 

Александър Кадиев: Николаос е толкова забавен човек, че не мога да повярвам, че не е актьор. Но той всъщност е актьор, защото е стендъп комик. А шоуто на Нико е вдъхновено от световните образци в жанра.

Флориан Скала: Много съм горд, че имаме най-добрия самороден талант за съвременната телевизия и ново младо лице за модерното ни вечерно шоу. Николаос, по подобие на водещите на световноизвестните късни токшоу програми, е разнороден талант – и като артист, и като медиен професионалист. Уверени сме в неговия успех.
 
От 2016-а Николаос се занимава и със стендъп комедия. Но освен качествен хумор, вечерното шоу на bTV обещава горещи срещи със знаменитости и влиятелни публични фигури, актуални коментари и вълнуващи артистични изпълнения.

Последвайте и ни харесайте:
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial