Допълнителни тв канали и бонус МВ за клиентите на А1 заради социалната изолация

А1 обяви, че ще предостави на клиентите си допълнителни тв канали и бонус трафик за мобилен интернет, за да могат по-лесно да се справят със социалната изолация. Припомням ви, че като най-сигурна мярка за ограничаване разпространението на коронавируса беше посочено оставането вкъщи и избягването на всякакви контакти. 

Клиентите на тв плановете на А1 ще получат достъп до над 200 канала в рамките на месец, считано от 16 март. Това означава, че дори да сте абонирани за най-малкия пакет, в следващите 30 дни ще можете да гледате почти цялото съдържание, което телевизията на А1 предлага. 

Другата новина от днес е, че клиентите на мобилните планове на А1 ще получат бонус 10 000 МВ на максимална скорост. Те ще се предлагат за всички абонати, без тези на предплатените тарифи. За да активирате пакета, трябва да влезете в приложението Моят А1. Пакетът ще бъде достъпен от 18 март и ще има валидност от 30 дни. 

Междувременно, за да заплащате месечните си сметки към операторите, а и не само – най-добре е да използвате приложенията на всяка компания или онлайн банкирането си.

Ето и пълния текст:

Уважаеми клиенти,

А1 започва кампания за дигитална солидарност с клиентите си, която има за цел да ги насърчи да останат по домовете си и да не поемат излишни рискове от разпространение на коронавирус. Първата стъпка от кампанията е, че от 16 март (понеделник), в рамките на 30 дни, А1 ще предостави безплатно на своите ТВ клиенти над 200 ТВ канала. Те ще бъдат отключени за клиентите, без значение на какъв абонаментен план са били преди извънредното положение.

Следващата стъпка от кампанията за дигитална солидарност на А1 ще бъде насочена към частните клиенти, които ползват мобилни услуги от компанията. На 18 март (сряда) частните клиенти на абонаментни планове, ще могат да се възползват от еднократен бонус от 10 000 MB мобилен интернет на максимална скорост, независимо от тарифния план, който ползват в момента. За да се възползват от бонуса, абонатите трябва само да влязат в мобилното приложение Моят А1 или секцията на Моят А1 на A1.bg и да активират пакета от специалната секция. Мобилният интернет ще важи за 30 дни след активирането му.

А1 насърчава своите клиенти да се възползват от възможностите на новите технологии, за да помогнат в овладяването на риска от инфекция с коронавирус. Всички услуги, които компанията предлага, могат да бъдат осигурени и онлайн.

За покупка

  • Ако планирате покупка на ново устройство, преподписване на договор и прехвърляне на услуга към А1, можете да го направите в онлайн магазина на А1: www.a1.bg/e-shop.
  • В случай че имате нужда от консултация с представител на А1, можете да се свържете с видео обаждане, което премахва нуждата от физическо посещение в магазин.
  • При нужда от съдействие с технически проблем, на фиксирани услуги, използвайте услугата www.a1.bg/video-assistant или сканирайте QR кода:

За плащане на сметка

Ако желаете да заплатите месечната си фактура, може да го направите през някой от следните канали:

  • Без регистрация на A1.bg – директно от началната страница на сайта ни, чрез бутона „Плати онлайн“ в горния десен ъгъл.
  • От секцията „Моят А1“ на нашия сайт. Влезте във Вашия профил от началната страница на сайта ни в горния десен ъгъл.
  • От приложението „Моят А1“ което е достъпно както за мобилни устройства с Android, така и за такива с iOS

При нужда от съдействие

Ако имате затруднение с наша услуга може да се свържете с нас:

 чрез онлайн чат с наш сътрудник на адрес https://www.a1.bg/pomosht-svarzhi-se-s-nas или като сканирате QR кода:

 на телефон *88 или +359 88 123;

 на имейл customerservice@a1.bg;

 от приложението „Моят А1“ – секция „А1 Гаранция – Моята обратна връзка”

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial