Българе се появи в пакета на Булсатком на 39°E

Телевизия „БЪЛГАРЕ“ се появи в пакета на Булсатком на новия транспондер ( Hellas Sat 3 на 12 524 H FEC 7/8 DVB-S SR 30000) като замени порно канала Sext6Senso. До вчeра канала се излъчваше на сателит на Eutelsat 16A 16° E

Телевизия „БЪЛГАРЕ“ е политематична телевизия в подкрепа на българския фолклор, традиции, история, дух и култура.
Нейната цел е Второ Българско Възраждане.
На фона на комерсиалните, скандалните и деструктивни медии, телевизия „БЪЛГАРЕ“ ще бъде като остров на позитивизма, патриотизма, духовността и възпитание в любов към България и хората.
Основната цел на медията е съдействието за изграждане на една единна, стабилна, успешна, позитивна и красива България!
Телевизия „БЪЛГАРЕ“ ще създава български формати на представяне, ще популяризира българските артисти и творци, ще подкрепя българските производители и търговци, ще възпитава българските деца в почит и любов към страната ни, ще подпомага с идеи и решения местното и държавно управление и ще се бори срещу всички, които искат под каквато и да е форма да пречат на развитието на България.
Телевизия „БЪЛГАРЕ“ няма да защитава политически интереси, няма да се занимава с интриги и черен PR, няма да лансира чужда култура и чужди интереси, освен в случаите, когато е в полза на България.
Телевизия „БЪЛГАРЕ“ ще е духовна телевизия – тя ще утвърждава вярата в Бога и християнските ценности, без да толерира религиозните конфликти и да създава граници между вярващите. Тя ще е медия на вярата, на надеждата и на любовта.

Телевизия „БЪЛГАРЕ“ ще се бори за една по-добра България,за един по-добър свят.

Актуални параметри на пакета на BULSATCOM ТУК

Последвайте и ни харесайте:
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial