Каналът е включен в най-новия премиум пакет

Цялото портфолио от ТВ канали на Viasat World вече е налично в мрежата на водещия доставчик на ТВ услуга в България. Epic Drama се присъединява към другите канали от портфолиото на Viasat – TV1000, Viasat History, Viasat Nature и Viasat Explore – като заема позиция 433 за HD приемниците and IPTV и позиция 76 за SD приемниците. Каналът е включен в най-новия премиум пакет, Премиум +, на цена за пакета 19.99 лв. на месец, като може да бъде добавен и чрез пакет Драма , който е на цена от 2.00 лв. на месец.

Булсатком е най-големият доставчик на ТВ услуга в България и е търговски партньор на Viasat World от 2004 г. Добавянето на Epic Drama към пакетите на оператора от линейни канали е част от три-годишно удължаване на споразумението за всички канали от каталога на Viasat World. Булсатком планира да предложи Epic Drama и с възможност за видео по поръчка (SVOD) на клиентите си в предстоящите месеци, като стартовата дата ще бъде съобщена допълнително. В отговор на променящите се потребителски навици, особено предвид коронавирус пандемията, зрителите ще могат да гледат по начин, който е удобен за тях като наваксват пропуснати епизоди или гледат в маратон топ сериалите на Epic Drama.

Ема Джоунс, Търговски вицепрезидент на Viasat World, казва:

“За нас е чест, че Epic Drama дебютира в новия пакет Премиум + на дългогодишния ни партньор Булсатком и така най-новият ни ТВ канал се присъединява към останалата част от портфоиото ни в тази платформа. Epic Drama се оказа огромен успех откакто стартира преди малко повече от 2 години, предоставяйки на зрителите достъп, където и както желаят, до харесвано драматично съдържание от световна величина. С този старт нашето партньорство с Булсатком става все по-силно, като заедно се посвещаваме на това да предоставяме на почитателите на жанра качествено съдържание.”

Станислав Георгиев, CEO на Bulsatcom добавя:

“Влизайки в новата си роля на Главен изпълнителен директор на Булсатком, аз съм очарован да приветствам Epic Drama в нашите пакетни предложения , където каналът ще бъде добра компания за другите основни канали на Viasat World. При цялото съдържание, което съществува, нашият фокус е да даваме на клиентите ни достъп до ТВ канали, които подбират най-доброто, от това, което се предлага, особено по отношение на филмите, сериалите и научно-популярните поредици. Viasat World е експерт в това; Другите им ТВ канали вече са фаворити на нашите клиенти; убедени сме, че и Epic Drama ще стане тотален хит.”


От старта си в края на 2017 г., разпространението на Epic Drama се развива експоненциално, което го прави един от най-бързо растящите ТВ канали в Европа. Уникалната му концепция съчетава най-доброто от историческите драматични сериали от цял свят с локални допирни точки, които зрители чувстват близки. Той дава на почитателите на жанра достъп 24 часа на ден/ 7 дни в седмицата до рейтингови драматични поредици „в епоха“ в разнообразие от жанрове: крими и мистерии, екранизации по класически литературни творби, политика и власт, военни, екшън и приключенски, фентъзи и базирани на реални исторически събития.

Програмната схема включва над 200 часа високо-бюджетни HD драматични сериали, произведени в последните три години, с висок процент ексклузивитет за съответния пазара. Viasat World придобива и SVOD правата за голяма част от това съдържание, което позволява на зрителите да го гледат на различни платформи и устройства. 

Сред акцентите в програмата на Epic Drama при старта в Булсатком е сезон 2 на високо-оценения сериал „Подводницата“, който е с ранг на ТВ събитие – премиера на 17 май. През декември 1942, опитният военноморски ас Йоханес фон Райнхарц (Clemens SchickCasino Royale) е изпратен с подводница U-822 на тайна мисия до източното крайбрежие на САЩ, където трябва да остави трима саботьори. Бившият командир на U-612 Хофман (Rick OkonTatort) се е разминал на косъм от смъртта в Атлантическия океан. В Ню Йорк, той е намерил подслон при Сам Грийнуд (Vincent KartheiserMad Men), който дължи живота си на Хофман. Междувременно в Ла Рошел, Симон (Vicky KriepsPhantom Thread) продължава тайно да помага на засегнатите от нацистката окупация, а Фостър (Tom WlaschihaGame of Thrones), глава на Гестапо, има подозрения, че тя и съквартирантката й Марго (Fleur GeffrierElle) разработват таен коридор за бягство на еврейско семейство.

Заснет на немски, френски и английски, сериалът може да се похвали с висок бюджет от световна величина, а Viasat World има ексклузивните права за него.

„Ендевър“ (сезон 7) ще дебютира по Epic Drama на 22 юни с три-дневен маратон. Новата трилогия филми за детектива бележат началото на ново десетилетие и нова ера на промяна. В навечерието на Нова година през 1969, нормалният ред е бил въстановен, а екипът на полицейски участък „Касъл Гейт“ отново е заедно под ръководството на началник Брайт. Събитията от последната година, обаче, са оставили своя отпечатък и в новият сезон стари приятелства ще се променят, а нови отношения ще се развият. В зората на времето на повече права за жените, социален и научен прогрес, за елита на Оксфорд 1970-те започват с откритието на мъртво тяло в канала на връх Нова година. Със силна цялостна сюжетна линия, седмият сезон ще постави моралния компас на Ендевър на изпитание, и в личен, и в професионален план.

Стартът на Epic Drama в Булсатком ще бъде подкрепен и от специална промоционална кампания

За Viasat World:

Viasat World е водеща международна медийна компания с портфолио от ТВ канали и SVOD, в научно-популярните, развлекателни, драматични, филмови и спортни жанрове. Предлагайки 24 ТВ канала и услуги за видео по заявка на ключови пазари на три континента, ние имаме 171 млн зрители. Съдържанието ни на световно ниво се предлага на 19 езика, експертно подбрано в 16 бранда. Съставени от обширна библиотека от харесвани, модерни предавания, нашите основни документални канали – Viasat Explore, Viasat History и Viasat Nature – предоставят забавление, което не остарява във времето, съживява историята и разказва приказката на самата природа.

Експертизата ни в подбора на съдържание намира израз в два канала за игрални филми и сериали: Epic Drama, водещ канал за исторически драматични поредици в Централна и източна Европа, който събира най-добрите сериали „в епоха“ от целия свят, както и ViP Serial в Русия. Портфолиото ни от девет кино канала, включително TV1000, TV1000 Russian Kino и ViP Premiere, ни правят водещия доставчик на филмови канали в Русия и бившите съветски републики, като дават на зрителите ни достъп както до портфолиото от ТВ канали, така и до пълната библиотека от съдържание. 

За Bulsatcom:

Булсатком ЕАД е най-големият доставчик на ТВ услуга в България, с водеща роля в предлагането на сателитна телевизия и сред лидерите на IPTV и TV Everywhere. Комбинираното с високо-скоростен оптичен интернет портфолио поставя Булсатком сред топ 3 компаниите, предлагащи TV & ISP услуги в страната.

В момента Булсатком излъчва над 250 каналал, от които над 110 са в HD формат и над 5 – в 4K ULTRA HD формат. Булсатком поддържа богат списък от ексклузивни тематични канали, сред които Hobby TV, Hobby HD TV, Hobby Lov, TV+, Sport+ и др.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial