NEOSAT започна тестове на BulgariaSat-1 на 1.9° East

Новият DTH оператор който, ще носи търговското име Neosat започна тенически тестове на 1 от активираните в началото на април транспондери на BulgariaSat-1 на 1.9° East.

На пакета има 1 канал с името Test HD който е кодиран на conax( добавена и още 1 кодировка с caid 5582 вероятно разновидност на BulCrypt) . Има оше 3 SID който нямат добавени канали.

Параметри:BulgariaSat-1 на 1.9° East 12188 pol.H DVB-S2 8PSK SR. 30000 FEC. 2/3

Подробности за оператора ТУК

Актуални параметри на сателитния пакет на NEOSAT ТУК

Следете тази новина за повече информация .

Каналът с който тестват е ЕВРОКОМ.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Днес 25 вече има промяна теста е в HEVC кодек промяна на параметрите няма 3 SID-а които не бяха надписани вече са ясни това са служебните дата потоци на пакета и вече са надписани.

В следобедните часове се появи и първия тест за EPG на канала който гласи:

Здравей свят !

Зад всяко постижение стои поне една мечта и усилието на много мечтатели. Една българска мечта за български сателит с български оператор и за място при останалите развити нации вече е факт. То костваше усилията на много мечтатели от 2010 година до сега. Без да забравяме и помощта на нашите американски партньори с която помощ проекта на сателита стана възможен. Сега всички трябва продължим усилията Неосат да заеме своето достойно място като български продукт на един конкурентен пазар. Продукт който стои на върха на пирамидата от производството през космоса до телевизора у дома. Предстои още много и много отмина. И някак си неслучайно теста започна с Евроком, както започна и пътят на не малка част от нашия екип.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial