Булсатком разместванията в сателитния пакет продължават

Промените в сателитния пакет на Булсатком продъжават. Като цяло за сега са неинтересни разнмествания без нови канали накратко на tp-?- 12.214 V 30000 7/8 DVB-S са добавени : Pink’O, DocuBox и FightBox които до сега се излъчваха от транспондер на румънския оператор Telekom TV. На 12.483 V 30000 7/8 DVB-S е добавен CNN International Europe и  Hustler Tv Europe които също се излъчват от румънците. На 12.271 H 30000 7/8 DVB-S са добавени Crime + Investigation, Da Vinci Learning, Viasat History, Viasat Nature East и Bomerang. На12.194 H 30000 7/8 DVB-S  са добавени AXN White и  AXN Black. Всички добавени канали са кодирани и на Nagravision,

Това навежда на мисълта че скоро няма да има симулкрип с румънския оператор Telekom TV (Промените няма да се усетят от абонати с оборудване на оператора)

Накрая малко коментар явно новия менаджерски екип започна да налага виждането си за пакета но с въвеждането на новите пакетчета подпакетчета стана уникално мазало кой канал в какво влиза и с какво платено се гледа. В техническо отношение новата кодировка е едно добро начало ама това лекичко трабва да напомня че излъчваните канали трабва да са със стандартни настойки а не да се правят да вървят на делта дърветата пример ония ден с Планета ХД която вече е коригирана и сега в момента субтитрите на AMC.

Актуални параметри на пакета на BULSATCOM ТУК

Следете за още промени скоро.

Вече 3 път актуализирам новината продължава да се работи като гледам се и чете не важно дали тука или колегата от http://dtv-bg.com/ TUISTERa който нагледно им обясни проблема за субтитрите на AMC който вече е решен( за разлика от Crime + Investigation и Viasat Nature 🙂 ) . Сега остава и Fashion Tv да добавят някъде за да завърша новината и тая част от промените.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial