DIEMA XTRА вдига цената от 1 юли 2020 г

След като от два дена по разни сайтове се подвизава апокрифно новината за по висока цена на пакета DIEMA XTRА вече я има офицялно на сайта на пакета:

Уважаеми зрители,

Уважаеми партньори,

Считано от 1 юли 2020 г., влиза в сила новата цена на едро и новата препоръчителна цена на спортния пакет DIEMA XTRА от 8,99 лв. с ДДС. Успоредно се променя и цената за месечния абонамент за мобилното приложение PLAY DIEMA XTRA – също на цена от 8,99 лв. с ДДС. Промяната в цените на пакетите следват бизнес стратегията ни за развитие на пазара на платена телевизия и тенденциите за нарастващата стойност на премиум спортното съдържание в световен мащаб. В програмата на пакетите DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA са включени някои от най-ексклузивните и популярни спортни състезания, което предопределя високата цена за закупуване на съответните телевизионни права за излъчване в България.

Нова Броудкастинг Груп ще продължи да удовлетворява желанието на спортните фенове и ще създава, закупува и предоставя за разпространение висококачествено и разнообразно спортно съдържание в HD качество. Сред акцентите на спортните канали в пакета DIEMA XTRA – DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 са оспорваните двубои от двата най-високи ешелона на Българското футболно първенство, мачовете за Купата на България, срещите от най-интригуващото футболно първенство в света – Английската Висша лига, Купата на Лигата в Англия и Купата на Футболната асоциация, Купата на Германия по футбол, състезанията от Формула 1, баскетболните срещи от НБА, българските волейболни шампионати и много други вълнуващи спортни събития.

За повече информация, вижте ТУК

Инфо:https://diemaxtra.nova.bg/important

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial