Както беше обещано на представянето на новият DTH оператор който, ще носи търговското име Neosat  на 1 юни показа пакетите и цените си. Може да ги видите на сайта на оператора Neosat. Ще се предлагат 3 основни пакета КЛАСИК, КАЛАСИК НЕО и ПРЕМИУМ.

Класик

110+ тв канали
40+ HD

14.99 лв/месец

С повече от 110 телевизионни канала, над 40 от които в HD, открийте голямото разнообразие от забавления за цялото семейство.

Класик Нео

Класик с 2 от 5 тематични добавки по избор

18.59 лв/месец

Разширете основния си пакет с първокласното съдържание на допълнителните тематични пакети. Обичате ли да гледате добри филми или да пътувате по света, директно от дивана? Или може би предпочитате спортни събития, музика или документални филми? Защо пък не и анимация? Разгледайте нашата вселена от възможности и намерете подходящото за вас съдържание. В цената на пакет Класик Нео са включени две тематични добавки по избор от предоставените пет. Ако изберете повече от две тематични добавки, всяка следваща след втората се заплаща на цена от 1.80 лв/месец.

Премиум

200+ тв канали
100+ HD

25.99 лв/месец

Вземете най-доброто от neosat- всичкo на едно място. Всеки ден е идеалният ден, за да откриете и научите нещо ново. Пътувайте с въображението си или се посмейте с цялото семейство или приятели. Пакет Премиум Ви предлага невероятна селекция от програми за наука, технологии, история, природа, кино, както и забавления за децата.

Освен тази пакети ще може да се добавят допълнителни

Допълнителни пакети

Ако сте запален спортен почитател, очакващ най-новите дербита и преживявания от света на спорта, тук може да откриете нашите допълнителни предложения в най-високо качество.

А за да не пропускате нито миг от любимите си и най-нови филми съвсем скоро ще се погрижим и за киноманите.

МАКС СПОРТ

6.99 ЛВ. / МЕСЕЦHD

Max Sport 1 HDHD

Max Sport 2 HDHD

Max Sport 3 HDHD

Max Sport 4 HD

ДИЕМА ЕКСТРА

8.99 ЛВ. / МЕСЕЦHD

Diema Sport 1 HDHD

Diema Sport 2 HDHD

Trace Sport Stars HD

И последния явно ще стане ясен по късно и ще е филмов

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Има и страница на която се обяснява цените и начините за комбинация на оборудване пакети и договори ТУК

На страницата за заявки виждаме:

През следващите седмици ще бъде извършена първоначалната логистична подготовка за стартиране на инсталациите на оборудването ни при заявилите тестово включване.

След 15 юни наш представител ще се свърже с всеки от Вас, за да потвърдите заявката си за тестово включване и да уговорите удобен за Вас ден и час, в който да бъдете посетени от наш екип за инсталация. Независимо от датата на инсталиране, всеки ще получи два месеца тестово време считано от тази дата.

Скоро ще бъде активирана възможността за електронна покупка през интернет страницата ни, както и ще заработят всички търговски канали за продажба, за които ще намерите информация също на страницата ни или на телефоните ни за контакт.

През това време ще имате възможност да заявите включване във формата за заявка, след 15 юли наш служител ще се свърже с Вас на посочените данни за контакт, за да потвърдите заявката си и да уговорите удобен за Вас ден и час, в който да бъдете посетени от наш екип за инсталация.

Изпращането на заявка не Ви обвързва със задължителна покупка на услуга, докато заявката не бъде потвърдена от Вас и съответно се извърши инсталация и активация на оборудване.

Ние продължаваме да следим наместването на пакета на спътника информацията е почти в реално време интересното че доста от каналите описани в сайта на HD са SD, За сега всички канали са в AVC(mpeg4) видеокомпресия .

Актуални параметри на сателитния пакет на NEOSAT ТУК

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial