NEOSAT продължава с оформянето на пакета 2 част

. На спътника BulgariaSat-1 на 1.9° East новият DTH оператор който, ще носи търговското име Neosat продължава оформянето на пакета. На 6-тия ден от първата новина с това заглавие започваме нова, с текущите промени.

На 12.188 H  30000 2/3 DVB-S2/8PSK където започна всичко и стоеше само 1 тест сега вече има 14 канала в HEVC :Test HD* ,Auto Motor Sport HD*, Chasse Pesche HD*,  WNESS TV HD*,  Love Nature HD*, Viasat History HD*, Viasat Nature HD*,  Viasat Explore HD*,  NASA TV HD*, Epic Drama HD*, Eurochannel HD*, Deluxe Music HD*,  MTV Live HD * и Luxe TV HD*. Кодирани на Conax* и BulCrypt.

На пакета със SD канали 12.360 V 30000 2/3 DVB-S2/8PSK бе добавен  Da Vinci Learning вече с българско аудио и субтитри за България и Сърбия. На порно пакета както би трябвало да се нарича 12.226 H  30000 2/3 DVB-S2/8PSK след махането на Da Vinci Learning и руския RT DOC бяха добавени още 2 образователни канала в SD :Penthouse Gold и Hustler.

Може да се каже че наполовина пакета е готов сега остава трудната част преправянето и оптимизиране на канaлите на Polaris media които ще се ползват и от Neosat и добавянето на останалите канали. Ама и там ще е сложно още има промени в самите пакети публикувани на сайта и като канали и като резолюция на излъчване. За сега не мисля че е нужно да се прави анализ на битрейти, брой канали на пакет резолюции и видеокомпресия на каналите, донаместването предстои.

И както са казали в феисбук профила си: Започва присъединяване на всички записали се за безплатен тест на услугата на neosat. 🤩🤗
Поетапно ще се свържем с подалите до 31.05.2020 заявки, за да уточним най-удобното време за инсталация.
Не забравяй, че времето на теста започва да тече от датата на инсталация!
Шшш…🤫 чуваш ли? Вселената от нови възможности чука на вратата
💫🖥

Та чакаме да започне голямото „чукане на вратата“ скоро :).

Продължаваме да следим промените и ще ги отразяваме в тази новина и в списъка с канали на оператора.

Актуални параметри на сателитния пакет на NEOSAT ТУК

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial