Предстои световната премиера на сезон 6 на хитовия сериал на AMC „Пази се от живите мъртви“

Austin Amelio as Dwight, Christine Evangelista as Sherry - Fear the Walking Dead _ Season 6 - Photo Credit: Ryan Green/AMC

На виртуален панел за „Пази се от живите мъртви“ на Comic-Con@Home на 24-ти юли AMC обяви датата на предстоящата световна премиера на дългоочаквания сезон 6 на хитовия сериал както и няколко съпътстващи премиерата новини.

В България премиерата на сезон 6 на „Пази се от живите мъртви“ ще бъде на 12-ти октомври в 4.00 ч. (едновременно със световната премиера) с повторение в праймтайма на същата дата в 23.00 ч.

Един от основните актьори в сериала – Лени Джеймс ще направи своя режисьорски дебют в предстоящия сезон 6, присъединявайки се към колегата си актьор Колман Доминго, който ще режисира третия си епизод в този сезон.

  • Виртуалния панел за „Пази се от живите мъртви“ можете да видите тук:

Модератор на панела на AMC беше Крис Хардуик (Дескусионното предаване на AMC „Говорещите мъртви“), а сред участващите бяха Скот М. Гимпъл, отговарящ да съдържанието на „Живите мъртви“, шоурънърите и изпълнителни продуценти на „Пази се от живите мъртви“ Андрю Чемблис и Иън Голдбърг, както и актьорите, участващи в предстоящия сезон 6 на сериала Лени Джеймс, Алиша Дебнъм-Кери, Колман Доминго, Даней Гарсия, Карън Дейвид, Джена Елфман и Рубен Блейдс.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial