SportsTribal TV – нов безплатен стрийминг със спорт от цял ​​свят

Скоро на пазара ще се появи SportsTribal TV – нов безплатен стрийминг със спорт от цял ​​свят. Нарича се SportsTribal TV и е нова безплатна услуга за стрийминг за любителите на спорта. Работата на тази услуга трябва да бъде изцяло финансирана от реклама.

Излъчването се очаква по-късно тази година. Операторът иска да предлага „линейни“ спортни събития 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. SportsTribal TV покрива най-популярните спортове, но също така специализирани и микроспециализирани.

Първата стъпка ще бъде стартирането на някои цифрови спортни канали на мобилни устройства и Интернет. През 2021 г. трябва да се появи истинска платформа за телевизия и стрийминг. Интересното е, че в оригиналната информация не се споменава оригинално споразумение за правата на SportsTribal TV.

Зад SportsTribal TV стои Франк Боу, който е изпълнителния директор. Идеята на Боу се основава на осъзнаването, че много спортни организации и телевизионни оператори трудно достигат до фенове.

Със SportsTribal TV Франк Боу решава този проблем, като предлага на най-пренебрегваните спортове, притежателите на права и цифровите спортни оператори да трансформират видеоклипове (нови и съществуващи) в 24/7 линейни поточни канали.

Боу подчертава, че моделът SportsTribal TV се основава на споделяне на приходите и съвместен успех без големи първоначални инвестиции от спортни партньори. Системата OTT, управлявана от Red Bee, ще се използва за предлагане на услугата.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial