Специален Хелоуин в стил Da Vinci

Не пропускайте страховитите изненади по образователния телевизионен канал на 31-ви октомври!

Хелоуин е време на духове, чудовища и създания на нощта. Тази година можете да го отбележите в стил Da Vinci на 31-ви октомври от 17:40 до 21:00. Не пропускайте страховитите изненади по образователния телевизионен канал!

Направете си някои ужасяващи зомби гримове с „Пълен боклукв 17.40 ч. Мишел и Найджъл помагат за снимките на филм със зомбита и показват страхотен номер, който да погодите на приятел. Обръщат поглед и към артиста Деймиън Хърст и откриват необичаен начин за използването на хартия.

Сиеста З“ ще посреща гости заедно с граф Дракула в 18.10 ч. Сиеста сънува, че вампирът Дракула се влюбва. Тя му помага да спечели сърцето на Мина и да се отърве от нейния любим, но д-р Ван Хелсинг, специалист по вампири, се намесва в плановете им… След това Сиеста сънува призрака сър Саймън Кентървил, който живее тихо в замъка си, докато семейство Отис купуват замъка и се нанасят в него. Кентървилският призрак и Сиеста опитват всичко, за да прогонят новите собственици, но те не се страхуват от призраци!

Ако някога сте искали да видите тиква с предпазен каска за каране на велосипед, сега е моментът – в18.40 ч. в „Уголемена наука“. Фил демонстрира материалознанието като счупва няколко яйца, а след това уголемява експеримента и се опитва да спусне от високо тиква, без да я разбие, като използва полимери, пяна и броня за защита.

Открийте мощта на паяците в „Направи ме супергерой“ в 19.10 ч. Доктор Кей се изправя пред страха си от паяци и с Неш изучават тайната, която се крие зад способността на паяците да плетат паяжини. Ще навестят малък робот, вдъхновен от паяците, и ще видят машина, която тъче нишки, за да направи карбонови влакна. Ще си направят свои ръчни оръдия за паяжина.

Стив Спанглър ви е приготвил малко призрачна наука в „Изследователи: Направи си сам наука“ в 19.40 ч. Водещият демонстрира как всеки ден може да е страховит, изпълнен с плашещи номера и с магически ефекти на базата на науката. Показва как да направим парти със зомбита, с пушещи смразяващи кръвта напитки, свръхестествени балони и изкуствена храна.

В „Ужасна история – страшно издание“ в 20.30 ч. е пълно с вещици, жаби, скелети и ужасяващи шумове… точно като за един специален Хелоуин!

Гледайте програмната тематична селекция на Da Vinci „Специален Хелоуин“ на31-ви октомври от 17:40 за всичко това и нещо повече. Косите ви ще настръхнат!

17:40 „Пълен боклук“– „Време за зомбита и Деймиън Хърст“

18:10 Сиеста З“ – „Дракула“ от Брам Стокър“

18:20Сиеста З“ „Кентървилският призрак“ от Оскар Уайлд“

18:40 „Уголемена наука“ – „Падащи тикви“

19:10 „Направи ме супергерой“ – „Плетене на мрежи със силата на паяците“

19:40 „Изследователи: Направи си сам наука“ – „Страховита наука“

20:10 „Тайната лаборатория на Томас Едисон“„Понички и зомбита“

20:30 „Ужасна история“ – „Ужасна история – страшно издание“

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial