ШЕСТТЕ ЕПИЗОДА ОТ УДЪЛЖЕНИЯ 10-И СЕЗОН НА „ЖИВИТЕ МЪРТВИ“ ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧАТ ПРЕМИЕРНО НА 1 МАРТ ПО FOX

Norman Reedus as Daryl Dixon - The Walking Dead _ Season 10, Episode 16 - Photo Credit: Jackson Lee Davis/AMC

РОБЪРТ ПАТРИК, ХИЛАРИ БЪРТЪН МОРГАН, И ОКЕА ЕМЕ-АКВАРИ СА СРЕД НОВИТЕ АКТЬОРИ

FOX СПОДЕЛЯ И ВИДЕОКЛИП ОТ ЧЕТЕНОТО НА СЦЕНАРИЙ НА ЕДИН ОТ НОВИТЕ ЕПИЗОДИ С УЧАСТИЕТО НА РОС МАРКАНД, СЕТ ГИЛИАМ, РОБЪРТ ПАТРИК И С РАЗКАЗВАЧ ДЖОШ МАКДЪРМИТ

(София)– 20 ноември, 2020 – FOX обяви, че шестте епизода от удължения 10-и сезон на „Живите мъртви“ще се излъчат премиерно на 01.03., понеделник. Сред гостуващите звезди в тези епизоди са Робърт Патрик (Терминатор 2: Страшния съд, Пери Мейсън, Скорпион) в ролята на Мейс, Хилари Бъртън Морган (Трий Хил, Престъпления от класа, Friday Night In with the Morgans) в ролята на Люсил, както и новата звезда на сериала Океа Еме-Аквари (Greenland, Cobra Kai) в ролята на Илайджа.

FOX сподели и клип от четенето на сценарий на един от новите епизоди с участието на Рос Марканд, Сет Гилиам, Робърт Патрик и с разказвач Джош Макдърмит. Може да го видите тук.

За последно в „Живите мъртви“ станахме свидетели на падането на Алфа (Саманта Мортън) и края на войната с Шептящите. Кралството е паднало, Хилтоп е на практика унищожен, а Александрия е опустяла в подготовка за последната битка. Оцелелите се озоваха в капан и се разделиха. Въпреки това, пред лицето на почти сигурната гибел, отново се обединиха, за да се преборят, като убиха Бета (Райън Хърст) и елиминираха заплахата от ордата.

В новите шест епизода ще видим нашите оцелели да се опитват да се изправят на крака след разрухата, оставена от Шептящите. Годините на борба си казват думата и травмите от миналото отново излизат на повърхността и разкриват уязвимите им места. Те си задават въпроси за положението, в което се намира човечеството, за бъдещето на общността и състоянието на духа си. Дали ще намерят сили да съхранят живота, приятелството и общността си?

Сюжет и актьорски състав на новите епизоди:

ЕПИЗОД 1017 – „Дом, сладък дом“

Маги (Лорън Коен) се е завърнала, но има история, която не е готова да сподели дори когато миналото я застига. Безопасността на Нигън (Джефри Дийн Морган) отново е застрашена. Дарил (Норман Рийдъс) и Маги неочаквано се изправят пред невидима и непозната заплаха.

Режисьор: Дейвид Бойд

Сценаристи:  Кевин Дейболт и Кори Рийд

ЕПИЗОД 1018 – „Намери ме“

Дарил и Каръл (Мелиса Макбрайд) поемат на приключение, но всичко се обърква, когато попадат на стара колиба. Тя кара Дарил да си припомни моментът, в който напуска групата след изчезването на Рик. Той преживява отново този момент, възможен само по време на апокалипсис.

Режисьор: Дейвид Бойд

Сценарист: Никол Миранте-Матюс

ЕПИЗОД 1019 – „Още един“

Гейбриъл (Сет Гилиам) и Арън (Рос Марканд) обикалят пътищата в търсене на храна и медикаменти, които да отнесат в Александрия. Малките трагедии водят до големи трагедии, вярата угасва, а оптимизмът се стопява, когато двамата са подложени на най-голямото изпитание.

Режисьор: Лора Белси

Сценаристи: Ерик Маунтин и Джим Барнс

ЕПИЗОД 1020 – „Треска“

Юджийн (Джош Макдърмит), Езекиел (Хари Пейтън), Юмико (Еленор Мацура), и Принцесата (Паола Лазаро) са заловени и разделени. Принцесата се бори със спомените от травмиращото си минало и се опитва да избяга по един или друг начин с помощта на Езекиел.

Режисьор: Лора Белси

Сценаристи: Джулия Ръчман и Вивиан Це

ЕПИЗОД 1021 – „Разминаване“

Дарил и Каръл стигат до кръстопът и всеки се отправя в различна посока. Двамата влизат в собствен режим на оцеляване и най-леките предизвикателства стават много по-трудни за преодоляване. Дали индивидуалният път, по който са поели, ще бъде повратната точка, която ще заздрави приятелството им, или завинаги ще има пропаст помежду им?

Режисьор: Дейвид Бойд

Сценарист: Хедър Белсън

ЕПИЗОД 1022 – „Ето го Нигън“

Каръл отвежда Нигън на пътешествие с надеждата, че това ще облекчи напрежението. Той размишлява над живота и събитията, които са го довели до този момент и стига до заключение за бъдещето си.

Режисьор: Лора Белси 

Сценарист: Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик

Базиран на поредицата комикси на Робърт Къркман, издадени от Image Comics, „Живите мъртви“ е продуциран от AMC Studios с изпълнителни продуценти Скот Гимпъл, директор „Съдържание“, Анджела Канг, шоурънър, както и Къркман, Гейл Ан Хърд, Дейв Олпърт, Грег Никотеро, Джоузеф Инкапрера и Дениз Хът.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial