Първата телевизия със здравна насоченост, пусната на българския пазар Codehealth TV се появи в пакета на NEOSAT

CODE HEALTH TV е единствената здравна телевизия в България. Спорт, балансирано хранене, медитация, йога и всичко за здравословния начин на живот. Дискусионни студиa по глобални и регионални здравни теми с гост специалисти , това са само част от темите, които обсъждат популярните водещи на телевизията. Не е достатъчно само да създадеш продукт, който да пуснеш на пазара, той трябва да е точен и ясен, базиран на факти и най-важното с доказани истини.
Във време на световна пандемия и задълбочаващи се проблеми със здравното и психическо състояние на хората, нуждата от конкретика, правдиво обяснение на фактите и предоставяне на адекватни методи за лечение е особено осезаема. Световната здравна организация /СЗО/ дава едно ясно и изчерпателно определение на здравето: “ Състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие, а не просто отсъствие на болест или недъг. ” Поддържането и повишаването му се постига чрез различна комбинация от физическо, умствено и социално благосъстояние и благоденствие, т.нар. “ триъгълник на здравето ”. Това е и основата, която е залегнала в концепцията на телевизионните предавания на медията.

Codehealth започна да излъчва на 18 ноември 2020 г. Досега тя е достъпна онлайн (codehealth.bg) и вероятно в някои пакети от кабелни оператори. От понеделник, 4 януари 2021 г., програмата се излъчва и чрез сателит. Станцията стана част от офертата на новата DTH услуга Neosat на сателита BulgariaSat 1. Излъчването е кодирано от системата Bulcrypt  и достъпнa само за абонати на платформа.

Codehealth TV е сестринска станция на канала за мода и начин на живот Codefashion TV (предлага се също онлайн и на платформата Neosat).

технически параметри – Codehealth TV: BulgariaSat 1 ( 1.9 ° E ), честота 12.149 GHz, pol H, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 / 8PSK, CA Bulcrypt

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial