NATIONAL GEOGRAPHIC ОТНОВО СЕ ИЗДИГА В НЕБЕСАТА, ЗА ДА СПОДЕЛИ ОЩЕ ИЗУМИТЕЛНИ ГЛЕДКИ ОТ КОНТИНЕНТА ВЪВ ВТОРИ СЕЗОН НА „ЕВРОПА ОТВИСОКО“

A view of Turkey's megabridge overlaid with blue graphics. (National Geographic)

родукцията ще се излъчва премиерно по National Geographic от07.02.от22 ч.

Вторият сезон представя някои от най-колоритните европейски традиции, велики инженерни постижения и природни чудеса

Документалната поредица от шест епизода отвежда зрителите на изумително визуално пътешествие из Франция, Гърция, Унгария, Швеция, Финландия и Турция

(София) – Преоткрийте Европа от уникална перспектива с втория сезон на смайващата документална поредица на National Geographic „Европа отвисоко“с премиера на 07.02.от22 ч.

Новата продукция от шест части предлага изумителни гледки към най-забележителните културни и географски обекти във Франция, Гърция, Унгария, Швеция, Финландия и Турция. Тя повежда зрителите на незабравимо визуално пътешествие във всяка от тези страни.

Европа отвисоко“включва поразителни снимки от въздуха и уникален поглед към традициите, инженерните постижения и природните чудеса, оформили облика на континента. Поредицата рисува динамичен портрет на региона и хората, които му вдъхват живот.

Всеки епизод от поредицата е посветен на една от тези европейски държави. Вдъхновяващото визуално пътешествие акцентира както върху естествените пейзажи, така и върху човешките истории и инженерни постижения, които са ключови за тези велики съвременни нации и до днес.

Продукцията ще позволи на зрителите да се извисят над добре познати обекти като Партенона в Атина, където се извършва основна реставрация, ще видят най-голямата ферма разположна на покрив, която се намира в Париж и ще станат свидетели на строеж на сал с тегло 12 000 тона във Финландия, преди да отплава на 270 километра надолу по течението до крайната си дестинация.

Акцентите в сезона включват и спиращи дъха гледки от строежа на моста „Чанаккале“ в западна Турция, който ще свъже Европа и Азия, безценния мегалитен паметник Алес Стенар в Швеция и най-голямата ледена пързалка на континента в градския парк на Будапеща – истинска гордост за унгарците.

Излъчването на втори сезон на „Европа отвисоко“ започва на 07.02.от 22 ч. по National Geographic.

Поредицата„Европа отвисоко“е продуцирана от Windfall Films (част от Argonon Group) за National Geographic с продуцент Марк Бридж и изпълнителен продуцент Карло Масарела.

За National Geographic Partners LLC

National Geographic Partners LLC (NGP), съвместно дружество между Disney и National Geographic Society, има за мисия да доставя на световната публика първокласно научно, приключенско и изследователско съдържание посредством несравнимо портфолио от медийни канали. NGP обединява глобалната мрежа от телевизионни канали на National Geographic (National Geographic Channel, Nat Geo WILD, Nat Geo MUNDO, Nat Geo PEOPLE) с медиите на National Geographic и ориентираните към потребителя платформи, включително списанията National Geographic, National Geographic studios, свързаните с тях дигитални и социални мрежи, книги, карти, медии за деца и други активности като пътувания, глобални преживявания и събития, продажби на архив, лицензионен и електронен бизнес. Разширяването на знанията и разбирането ни за света е основна цел на National Geographic вече 132 години, а сега сме решени да отидем и по-далеч, да прескочим границите в името на нашите потребители… достигайки до милиони хора по целия свят, в 172 държави и на 43 език , всеки месец. NGP връща 27 процента от прихода си към фондацията с нестопанска цел National Geographic Society, за да финансира работата на организацията в сфери като наука, изследвания, архивиране, опазване на околната среда и образование.

За повече информация посетете www.natgeotv.com или https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial