Ексцентричен телевизионен Ден на Св. Валентин по Da Vinci

Канал Da Vinci e в настроение за любов… любов към науката, разбира се! Тази година каналът отбелязва Деня на Свети Валентин с една разтуптяваща сърцето поредица от предавания в специална селекция „Електрическа любов и магнитно привличане“ – на 14 февруари от 18.30 до 21.00 ч.

Нали любовта се дължи на взаимното привличане… Подгответе се за празника на Св. Валентин, като научите повече за привличането… магнитното привличане! Разберете какво прави магнитите толкова интересни в „Изследователи: Направи си сам наука“. Стив Спанглър показва чудати, полезни и забавни начини да ползвате магнити. Вижте и невероятно демонстриране на магнитна левитация в „Уголемена наука“ и изследвайте магията на електромагнитното привличане в „Научна експлозия“.

В Деня на Св. Валентин гледайте с очите на любовта, но внимавайте – сигурни ли сте, че това, което виждате, е вярно? Открийте как нашият ум може да ни изиграе номер в „За ума“! Не знаете какво точно се крие зад образите, които виждате. Може първите впечатления да са трайни, но помнете, че невинаги са верни!

Как да изглеждате красиви за празника на Св. Валентин – вижте как се прави гримът в „Когато порасна“! Микаела посещава лаборатория за козметика и среща Шарън – химик в козметичната индустрия, който разработва нови видове грим. С помощта на Шарън тя създава собствено червило, като ползва восък и масла за текстура, пигменти за цвят и охладителна плоча и калъп за формата…

Колко дълго трае любовта? Може ли наистина въз основа на вероятностите да се предсказва бъдещето? Потърсете отговора в „Изглежда супер“! Ще видите интервю с… истинска карта за игра!

Сигурно сте чували, че любовта разтуптява сърцето? А чували ли сте за болно от любов сърце? Или, че разбитото сърце се лекува само с любов? Е, в Деня на Св. Валентин можете да научите как наистина работи сърцето ви в „Операция „Ох!“!

Гледайте канал Da Vinci на 14 февруари от 18.30 до 21.00 ч., за да се забавлявате с тези страхотни предавания. Ще бъде привличащо, наелектризиращо и пулсиращо!

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial