Най-злите убийци в света по CBS Reality от 22 март

Премиерният нов сезон на сериала „Най-злите убийци в света“ представя приковаващи вниманието реални истории за най-ужасяващите и масови убийци в света, като изследва причините, подтикнали ги към убийство, и смразяващите последици от техните деяния.

„Най-злите убийци в света” се завръща по CBS Reality с нова колекция от най-прочутите убийства на всички времена от 22 март, всяка делнична вечер в 22.00 ч.

Всеки епизод от сериала „Най-злите убийци в света“ се фокусира върху един прочут убиец, като показва автентични разкази от първо лице за неговото поведение – от детективите, разследвали случая, през репортерите-журналисти до роднините, а понякога и от оцелели жертви. Експертите анализатори на сериала, криминолози, криминални репортери и психолози проучват как жестоките убийци са успели да превземат заглавията на националната и международната преса и защо те продължават да будят страх и интерес в очите на обществото.

Не пропускайте да видите всички истории от 22 март по CBS Reality!

А за най-любопитните зрители представяме някои от тях преди премиерата на новия сезон на сериала.

Ръсел Бишоп

През 1986 г. в гориста местност близо до Брайтън са открити телата на две 9-годишни момиченца – Никола Фелоус и Карен Хадауей. В убийството им е обвинен местният майстор на покриви Ръсел Бишоп, но поради пропуски в прокурорското обвинение, само след 2-часово съдебно заседание журито го обявява за невинен. След освобождаването си Бишоп подема публична кампания на борба за справедливост за двете ученички с искане да бъде открит „действителният убиец“. Само три и половина години по-късно той отвлича, гаври се сексуално и удушава 7-годишно момиченце.

Смятайки детето за мъртво, той захвърля телцето му в храстите. Но той допуска грешка, тъй като момиченцето е живо и впоследствие идентифицира нападателя си. През 1990 година Бишоп е изпратен в затвора за сексуално нападение и опит за убийство. Това второ нападение има забележителни прилики с убийството на Никола и Карен, но по силата на правила, забраняващи повторен съд за едно и също престъпление без наличието на нови доказателства, той не може да бъде съден отново за предишното си престъпление. През 2018 година, 32 години след смъртта на двете деца, постиженията на съдебната медицина дават на полицията новите доказателства, които са й необходими, за да бъде заведено повторно дело и да осъдят Бишоп за убийствата.

Джейсън Маршал

След онлайн срещата си с Питър Фазоли в сайт за гей-запознанства, Джейсън Маршал отива в апартамента на Фазоли, представяйки се за служител на МИ5. Той закопчава Фазоли с белезници, запушва устата му и като го заплашва с нож, го кара да каже кодовете на банковите си карти. Молейки се за живота си, в продължение на часове Питър е подложен на мъчения и е обвит до задушаване с домакинско фолио. След това убиецът прикрива следите си и подпалва апартамента, за да направи престъплението да изглежда като нещастен случай. След убийството Маршал спокойно запалва цигара и изтегля парите от сметката на Питър. После бяга в Италия, където само след три седмици извършва ново убийство. Планът му проработва, разследващите не откриват нищо подозрително и смъртта на Питър е регистрирана като „нещастен случай“. Но две години по-късно, търсейки информация за родословното дърво на семейството, племенникът на Питър открива 7-часов запис на събитията от онази нощ, направен от уеб камерата на чичо му. Ужасяващата находка разкрива, че Питър е бил измъчван и убит.

Филип Остин

През юли 2000 г. Филип Остин удря жена си по главата с чук и я пронизва с такава ярост, че ножът се счупва на две. След това той пребива до смърт двата пудела, отглеждани от семейството. По-късно през деня той прибира спокойно двете си деца от училище и ги води на рибен ресторант. Когато се връщат вкъщи, Остин упоява децата и ги удушава, след което изчезва. Седмица по-късно, след като от училището на децата се обаждат, разтревожени от тяхното отсъствие и от невъзможността да се свържат със семейството, родителите на съпругата отиват в дома на семейството в Нортхемптън, където разбират ужасната истина за причината за мълчанието на дъщеря си и внуците си…

Уилям Бонин

„Магистралният убиец“ Бонин действа в периода между 1979 и 1980 година, през което време изнасилва, измъчва и убива най-малко 21 млади мъже, след което захвърля телата им покрай магистралите в Южна Калифорния. След като е осъден за 14 от убийствата си, той е екзекутиран със смъртоносна инжекция през 1996 година. Но чак до смъртта си, дори зад решетките, той продължава садистичните си действия, като изпраща подигравателни съобщения до семействата на много от жертвите си, в които описва подробно реакцията на децата им по време на мъченията.

Били Дънлоп

През ноември 1989 година Били Дънлоп убива Джули Хог – майка на едно дете, след което заравя тялото й под собствената й баня. Едва през февруари следващата година майката на Джули открива частично разложеното тяло на своята дъщеря. Доказателствата сочат, че извършител на престъплението е Били Дънлоп – познат на съпруга на Джули. Под дъските на пода в къщата му полицията открива скрити ключовете на Джули, върху които има пръстови отпечатъци на Дънлоп. През 1991 година, след два съдебни процеса, при които съдебното жури не успява да издаде присъда, Дънлоп е освободен. Впоследствие, докато излежава в затвора присъда за нападение, той признава на един от тъмничарите, че е извършил убийството на Джули. На Дънлоп му е известно, че по силата на правилото, забраняваща повторен съд за едно и също престъпление, той не може да бъде съден отново, така че въпреки признанието, той е защитен от съдебно преследване. Най-многото, което може да бъде направено, е да го съдят за лъжесвидетелстване при даването на първоначалните си показания и той е осъден на 6 години затвор. Майката на жертвата – Ан Минг, се бори неуморно за промяна в закона и в крайна сметка, през 2005 година, старият 800-годишен закон е актуализиран. През 2006 година Дънлоп става първият убиец във Великобритания, осъден по новата версия на закона. Той получава доживотна присъда, с минимален срок на излежаване 17 години.

Патрик Уейни Киърни

Патрик Уейни Киърни действа в периода между 1965 и1977 година. Той ловува жертвите си – млади мъже, в района на Калифорния и е може би един от серийните убийци с най-много жертви в Америка. В началото Киърни, който се отличава с висок коефициент на интелигентност, е некрофил. Бидейки висок малко над 1.60 м, той избира мъже с хомосексуална ориентация, обикновено много по-високи от него, след което ги убива или привежда в състояние на безпомощност и осквернява телата им. След залавянето му той признава за 32 убийства. Киърни захвърля телата на жертвите си покрай магистралите, увити в чували за боклук. Той е осъден за 21 убийства, след което излежава доживотна присъда в затвора.

Саба Кан

През май 2016 година в Лутън майката на 4 деца Сайма Кан е прободена 68 пъти с нож от сестра си Саба Кан. Саба отсича ръката на сестра си и прерязва гърлото й с такава сила, че почти я обезглавява, всичко това само за 8 минути. Саба е имала продължителна любовна връзка със съпруга на сестра си и е подтикната към убийство, когато разбира, че Сайма и съпругът й се канят да напуснат къщата, в която живеят заедно със Саба, децата си и родителите на Сайма и Саба. Една вечер Саба примамва сестра си вкъщи я убива, след което измисля подробен план, с който да заблуди полицията, че сестра й е убита от проникнал в дома нападател. След 8 дни истината е разкрита, когато намират оръжието на убийството, пъхнато в торба и скрито в спалнята на Саба. Търсенията в Интернет и телефона разкриват, че Саба се е интересувала от теми, като „Отровни змии“ и „Как да ни се размине за убийство“. Освен това, тя е заплатила 5 хиляди лири на „посредник“, за да получи съвети и указания как да убие сестра си. До деня на съдебния процес тя твърди, че е невинна, но по време на процеса признава вината си и е осъдена на доживотен затвор с минимален срок на излежаване 22 години.

Джери Брудос

Джери Брудос е американски серен убиец, осъден за убийството на четири жени в края на 60-те години на миналия век. Роден и отрасъл в Южна Дакота, Джери е бил подложен на физическо насилие от майка си, която се е надявала да роди момиче вместо него. Това проблемно детство дава отражение в зрялата му възраст, превръщайки го в сексуален хищник и сериен убиец психопат. Когато е на 17 години Джери е обвинен в това, че насила е съблякъл едно момиче и го е снимал. В продължение на няколко години след този случай той води нормален живот. Ho в края на 60-те години на миналия век животинската му същност избухва с ярост и похот. Според неговите твърдения първата му жертва датира от началото на 1968 година, след което той предприема неудържим поход за убийства . В основата на всички убийства се крие сексуален мотив. Изглежда, че когато няма успех в сексуалните си отношения със своите жертви приживе, той ги убива и изнасилва телата им в пристъп на некрофилия. През 1969 година той получава три доживотни присъди за ужасните си престъпления. Излежава присъдите си в затвора на щата Орегон, където умира от рак на черния дроб през 2006 година.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial