Неосат зарадва клиентите си с пролетни промоции на връх Великден.

От днес Неосат стартира пролетните промоции “ТВ Ваканция” и “Спортно лято” за настоящи и бъдещи клиенти на услугите си.

Промоциите са валидни от 1 Май 2021 до 30.06.2021.

При “ТВ Ваканция” Оператора предоставя оборудване: приемник, антена, конвертор, HDMI кабел и коаксиален кабел, срещу предплащане на цена 75 лв.,  като в тази цена е включен абонамента за пакет Премиум с 200 тв канала, като иначе този пакет струва 25,99 лв. на месец. Погледнато по друг начин – все едно си купувате приемника и след това гледате 3 месеца на цена по 1лв. на месец, вместо по 25,99 лв.  Бонуса е разбира се, че приемника си остава за вас и след това няма да дължите наем за него, ако решите да ползвате сезонно другата година.

Втората част от промоцията “Спортно лято” ви дава възможност да предплатите пакет Класик Нео с включени 5-те добавки, съответно с Макс спорт, Диема Спорт или двата заедно, като калкулирано така е все едно си плащате спорта, а пакета Класик Нео ви пада на под половин цена: вместо 22,19лв. на 9лв. на месец за тези три месеца.

Има лека разлика обаче в условията на двете промоции:  при “ТВ Ваканция” оборудването става ваша собственост, но не е включен монтаж в цената, а при “Спортно лято” оборудването се предоставя за ползване и си остава собственост на оператора, но за сметка на това е включен безплатен монтаж осигурен от Неосат за новите абонати.

Още информация за Неосат, както и как да подадете заявка за включване можете да намерите тук:

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial