Силата на тридневната батерия: Nokia G20 – Дизайн, създаден във Финландия-

  • Обичайте го: Правете любимите си неща по-дълго, благодарение на батерията, издържаща до три дни с едно зареждане
  • Доверете му се: Тригодишни ъпдейти на сигурността, сертифициран по ioXt
  • Запазете го: Първокласно скандинавско качество, създадено да издържи проверката на времето, както и гарантирани двегодишни ъпдейти на Android TM

СОФИЯ, 20 МАЙ 2021 – HMD Global представи поредния нов смартфон със скандинавски корени, който е предназначен да посрещне ежедневните нужди на потребителите – Nokia G20.

През април бяха пуснати две нови серии в портфолиото смартфони Nokia от среден клас – G и X. G-серията предлага устройства с най-дългия живот на батерията сред смартфоните Nokia до момента. Именно тя е „сърцето“ на нашата гама смартфони. С нея компанията утвърждава и изпълнява ангажимента си да предложи най-доброто по стандартите на индустрията в този ценови клас качество на възможно най-много хора.

Nokia G20 улавя изображения с 48MP, с широкоъгълен или макро обектив и прави видеоклипове с OZO Audio за невероятно съдържание, което можете да снимате в движение, благодарение на тридневния живот на батерията, само с едно зареждане.

Стивън Тейлър, главен маркетинг директор, HMD Global:

Винаги можете да се доверите на телефон Nokia, който ще ви осигури спокойно и пълноценно изживяване, благодарение на емблематичната издръжливост на батерията му, както и на нашето уникално обещание за Android. Гордеем се с това, че се грижим за нашите клиенти по-дълго, като създаваме устояващи на времето телефони, благодарение на издръжливостта на нашите устройства отвътре и отвън. Nokia G20 е истински надежден мобилен телефон с тридневен живот на батерията, което означава, че не е нужно да бъдете зависими от кабела за зареждане.“

Отдайте се на онова, което обичате

Nokia G20 е своеобразно мобилно творческо студио, което се побира в дланта на ръката ви и ще ви помогне да увековечите креативните си идеи със зашеметяваща 48MP четворна камера и достатъчно място за съхранение. Широкоъгълният и макро обективът ще заснемат мащабните картини или колоритните малки детайли, а в допълнение разполагате и с Нощен и Портретен режим. Със завладяващото OZO Audio със запис на пространствен звук можете да заснемете, а след това да преживеете незабравимите си моменти в цялото им великолепие.

Няма да пропуснете нищо с впечатляващия 6.5-инчов дисплей на Nokia G20. Той е идеално проектиран за вашите нужди, като обработка на изображения или преглед на презентации. С удобното усилване на яркостта няма да ви е трудно да видите работата си, било то на ярка дневна светлина, или при ниска осветеност вечер.

Защита и софтуер, на които можете да се доверите

С Nokia G20 финландската компания утвърждава емблематичното си обещание за винаги актуален Android за смартфоните Nokia. Това са три години месечни актуализации на сигурността, за да запазите данните си възможно най-защитени, както и ъпдейти на ОС за период от две години. Моделът се предлага в търговската мрежа директно с Android ™ 11 и е готов за Android ™ 12, както и за следващите версии.

Можете да отключите Nokia G20 със страничния сензор за пръстови отпечатъци или чрез лицево разпознаване, за да получите достъп до телефона си бързо и лесно, когато се нуждаете от него.

Стилът и качеството са неподвластни на времето

Оставайки верен на своето наследство, Nokia G20 е вдъхновен от скандинавския дизайн и се предлага в два впечатляващи цвята – Night и Glacier . Моделът съчетава типичната за смартфоните Nokia издръжливост и най-съвременната технология. Резултатът е неподвластеен на времето мобилен телефон с красив дизайн, с който работата е повече от удоволствие.

Цена и наличност

The Nokia G20 е наличен в България в цветовете Night и Glacier, в конфигурация 4/64GB на препоръчителна цена от 300 лева.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial