NATIONAL GEOGRAPHIC WILD АНОНСИРА НАЙ-ГОЛЕМИЯ „ФЕСТИВАЛ НА АКУЛИТЕ“ ДОСЕГА СЪС СТАРТ ПРЕЗ ЮЛИ 2021

ЛЮБИМИЯТ НА ФЕНОВЕТЕ „ФЕСТИВАЛ НА АКУЛИТЕ“ ЩЕ ПРЕДСТАВЯ ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКЦИИ И ЧАСОВЕ ОБОГАТЕНО СЪДЪРЖАНИЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЧЕТИРИ СЕДМИЦИ ПО NATIONAL GEOGRAPHIC WILD

Телевизионното събитие стартира с премиерата на ПЛАЖЪТ НА АКУЛИТЕ С КРИС ХЕМСУЪРТ на 03.07 от 18 часа

(София) National Geographic Wild увеличава морското вълнение този юли с ежегодния ФЕСТИВАЛ НА АКУЛИТЕ! Това лятно телевизонно събитие не е за изпускане и ще доплува на екраните ни от 3 юли с премиерата на специалната продукция ПЛАЖЪТ НА АКУЛИТЕ С КРИС ХЕМСУЪРТ в 18 часа, следванa от първи епизод на новия сезон на КОГАТО АКУЛИТЕ АТАКУВАТ от 18:45 часа.

Продукцията ПЛАЖЪТ НА АКУЛИТЕ С КРИС ХЕМСУЪРТ следва световноизвестната филмова звезда, която се отправя на лична мисия, за да разследва как можем да живеем по-хармонично с акулите. В едночасовия документален филм от Nutopia („Непознатата планета“) участва природозащитничката и емблематична фигура, свързана с акулите, Валери Тейлър. Тя отвежда Хемсуърт на гмуркане с акули, за да се срещне отблизо с изумителните и красиви акули „дойки“ (Ginglymostoma cirratum). Продукцията представя и други изтъкнати експерти, които изследват нови превантивни мерки, както и най-новите технологии, които помагат да се избегнат срещите между хора и акули.

С фантастичен набор от програми, включващи разнообразие от премиерни продукции, часове обогатено съдържание и съкровищница с архивни кадри, ФЕСТИВАЛЪТ НА АКУЛИТЕ за поредна година поставя фокус върху завладяващата наука и зашеметяващи кинематографични изображения на тези върховни хищници.

Спиращите дъха оригинални продукции на National Geographic дават на зрителите поглед отблизо към едно от най-страховитите и често неразбрани същества в природата. Сред другите специални предавания, които предстои да бъдат излъчени, са НАПАДЕНИЕ НА АКУЛИ: ИСТОРИЯТА НА ПЕЙДЖ УИНТЪР, в което експерти разкриват подробностите около нападението над Уинтър и вдъхновяващата история за това как тийнейджърката остава защитник на акулите, както и поредицата, изпълнена с екшън – ИСТОРИИ С АКУЛИ, която разследва причудливото и любопитно поведение на акулите. Продукцията включва кадри от действителни атаки и представя моменти на взаимодействия и реакции, заснети както от професионалисти, така и от случайни наблюдатели. Всеки обрат в тези събития оставя зрителя в трескаво очакване.

Допълнителни акценти в специалната програма на National Geographic Wild включват нови шест епиозда от любимата на феновете продукция КОГАТО АКУЛИТЕ АТАКУВАТ, която разглежда причините за повишаването на броя на нападенията от акули. Ще разберем още какво се случва, когато два от най-смъртоносните хищника се изправят лице в лице, в предаването КРОКОДИЛЪТ, КОЙТО ИЗЯДЕ БЯЛАТА АКУЛА. БАНДИТЕ НА АКУЛИТЕ разкрива какво се крие зад поведението на акулите, което диктува те да се движат на групи, а предаването АКУЛА УБИЕЦ? разглежда поредица от нападения от акули в Австралия.

През последните години ФЕСТИВАЛЪТ НА АКУЛИТЕ поставя фокус върху науката за акулите, дава възможност на зрителите да обогатят разбиранията си за тези върховни хищници на океана и същевременно разкрива невероятната им красота, мощ и мистерия. Като поставя науката начело, ежегодното лятно телевизонно събитие разкрива реалните факти за изумителните хищници и си сътудничи с изтъкнати учени и застъпници, за да информира и образова зрителите си. Тази година експертизата и преживяванията си ще споделят:

  • Пейдж Уинтър — оцеляла от атака на акула , НАПАДЕНИЕ НА АКУЛИ: ИСТОРИЯТА НА ПЕЙДЖ УИНТЪР
  • Д-р Майк Хайтхаус — морски еколог, НАПАДЕНИЕ НА АКУЛИ: ИСТОРИЯТА НА ПЕЙДЖ УИНТЪР and КРОКОДИЛЪТ, КОЙТО ИЗЯДЕ БЯЛАТА АКУЛА
  • Лаура Гарсия Барсия — биолог, изследващ околната среда, НАПАДЕНИЕ НА АКУЛИ: ИСТОРИЯТА НА ПЕЙДЖ УИНТЪР
  • Мелиса Кристина Маркес — морски биолог, ИСТОРИИ С АКУЛИ
  • Карли Джаксън — природозащитник на акули и морски костенурки, ИСТОРИИ С АКУЛИ
  • Алисън Таунър — морски биолог, ИСТОРИИ С АКУЛИ
  • С. Кома — менидър проекти, Oceans Research Foundation, ИСТОРИИ С АКУЛИ
  • Д-р Стивън Каджиура — Професор по биологични науки от Атлантическия университет във Флорида, КОГАТО АКУЛИТЕ АТАКУВАТ

ФЕСТИВАЛ НА АКУЛИТЕ започва тази събота, 03.07. от 18 часа с премиерата на

ПЛАЖЪТ НА АКУЛИТЕ С КРИС ХЕМСУЪРТ

Мисията на Крис Хемсуърт е да разкрие повече от науката за поведението на акулите и да открие как хората и акулите могат да съжителстват безопасно. След увеличаване на местните нападения на акули по източния бряг на Австралия, Хемсуърт се стреми да разбере повече за различните видове акули и тяхното поведение, като същевременно проучва нови превантивни мерки и най-новите технологии, които помагат да се избегнат срещите на хора с акули. Специалната продуцкия на Nutopia („Непознатата планета“) представя и природозащитничката, и емблематична фигура, свързана с акулите Валери Тейлър.

Датите на излъчване и повторения на предаванията можете да откриете тук:

https://www.natgeotv.com/bg/shows/nationalgeographicwild

За National Geographic Partners LLC

National Geographic Partners LLC (NGP), съвместно дружество между Disney и National Geographic Society, има за мисия да доставя на световната публика първокласно научно, приключенско и изследователско съдържание посредством несравнимо портфолио от медийни канали. NGP обединява глобалната мрежа от телевизионни канали на National Geographic (National Geographic Channel, Nat Geo WILD, Nat Geo MUNDO, Nat Geo PEOPLE) с медиите на National Geographic и ориентираните към потребителя платформи, включително списанията National Geographic, National Geographic studios, свързаните с тях дигитални и социални мрежи, книги, карти, медии за деца и други активности като пътувания, глобални преживявания и събития, продажби на архив, лицензионен и електронен бизнес. Разширяването на знанията и разбирането ни за света е основна цел на National Geographic вече 133 години, а сега сме решени да отидем и по-далеч, да прескочим границите в името на нашите потребители… достигайки до милиони хора по целия свят, в 172 държави и на 43 език , всеки месец. NGP връща 27 процента от прихода си към фондацията с нестопанска цел National Geographic Society, за да финансира работата на организацията в сфери като наука, изследвания, архивиране, опазване на околната среда и образование.

За повече информация посетете www.natgeotv.com или https://www.facebook.com/NatGeoBulgaria

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial