От снощи Б1б спорт е B1B Box

От снощи Б1б спорт се ребрандира на B1B Box в програмата на канала е топ събитието 68-мо издание на международната колоездачна обиколка на България, от 30 юни и ще включва 6 етапа.

Тази година надпреварата е от категория 2,2 и ще започне с индивидуално бягане по часовник – 1 километров пролог около столичния храм паметник Александър Невски. Официалният старт на съзтезанието в което ще участват 150 колоездачи от 25 отбора и е с награден фонд от 15 000 евро, ще бъде даден на 1 юли с дебютния етап от София до Пловдив с дължина от 178 км. На следващият ден е втория етап 113 км от Пловдив до Троян, където колоездачите ще трябва да преодолеят височината от първа категория – Беклемето.

На 3 юли участниците ще изминат разстоянието от 180 км от Троян до Сливен, а на 4 юли е най-късия етап 108 км от Сливен до Бургас. В последният 5 етап, който е най-дълъг – 188 км от Карнобат до Габрово участниците, ще трябва да се справят с друга емблематична височина Шипка, където ще се реши и битката за първото място.

Генералната репетиция за участниците в обиколката, ще бъде традиционното съзтезание за купа Долчини, което ще се проведе в района на Разлог, Банско и Белица. Всички етапи от най-престижната колоездачна надпревара у нас, ще може да наблюдавате на живо единствено в ефира на националния спортен канал Б1Б.

За B1B Box

Телевизия B1B Box предлага уникална комбинация от:

– Традициони спортове: футбол (U19), баскетбол (ББЛ), хандбал, ( „А“ РХГ МЪЖЕ), волейбол (демакс лига-жени), Минифутбол (МФЛ).

– Бойни спортове: мма, борба, бокс, кикбокс, карате.

– Плажни спортове: футбол, волейбол, хандбал.

– Приключенски спортове: автомобилни шоута, картинг.

Мисията на телевизията Б1Б СПОРТ е да излъчва и продуцира различни видове спорт, основно от България. Наблягаме на популяризацията на българските спортисти – аматьори, професионалисти, юноши и девойки.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial