Nokia представи 4 нови смартфона гарантиращи невероятно изживяване във всеки един клас и подобрени фотографски възможности

Портфолиото от смартфони на Nokia продължава да доставя най-доброто Android изживяване

Представяме:

  • Nokia 9 PureView – революционен дизайн с 5 камери, които поставят фотографска технология на по-високо ниво.
  • Nokia 4.2 – модерен дизайн със специален бутон за Google Assistant и подобрени параметри
  • Nokia 3.2 – най-големият дисплей в своя клас и батерия, която издържа два дни.
  • Nokia 1 Plus – първокласен смартфон на достъпна цена с Android 9 Pie (Go edition)
  • Nokia 210 – Нашият най-достъпен телефон до момента, който е от семейството на мобилните телефони и поддържа интернет връзка
  • И два нови аксесоара, безжично зарядно Nokia и мобилно безжично зарядно

Барселона, 24 февруари 2019 – HMD Global, домът на телефоните на Nokia, обяви днес четири нови смартфона с Android, включително първия в света смартфон с революционен дизайн от пет камери – Nokia 9 PureView. Nokiа изпълнява ангажимента си да предоставя висококачествени технологии за всеки. Новите телефони на Nokia са толкова разнообразни, колкото и нуждите на потребителите. От Nokia 9 PureView до Nokia 210 – най-достъпния мобилен телефон с интернет връзка – потребителите могат да са сигурни, че има телефон Nokia, който отговаря на техните нужди.

Иновация в изображенията за ентусиасти

Nokia 9 PureView разполага с първия в света революционен дизайн с 5 камери и оптики ZEISS, за да постави фотографската технология на по-високо ниво. При заснемане петте камери работят едновременно заедно с чипсета и най-новите софтуерни алгоритми, които предоставят изключителни детайли в областите при ярка слънчева светлина и тъмни сенки едновременно. Всеки кадър улавя данни, за да създаде богат образ с невероятни детайли. В състояние е да заснеме до 1200 слоя дълбочина, Nokia 9 PureView снима в RAW/DNG формати, с огромни възможности за обработка на изображенията с Adobe Photoshop Lightroom или мощния пакет за редактиране на Google Photo.

Долу ръцете: Променете начина, по който взаимодействате със своя смартфон, чрез специалния бутон Google Assistant

Гласът променя начина, по който хората взаимодействат със своите смартфони. Отдадени на ангажимента за предоставяне на качествени технологии за всички, смартфоните Nokia предоставят най-бързия начин за достъп до Google Assistant със специалния бутон Google Assistant – който се появява за пръв път с новите модели Nokia 4.2 и Nokia 3.2.

Бутонът Google Assistant ще промени начина, по който взаимодействате с вашия смартфон. Просто натиснете веднъж за бърз достъп до Google Assistant, с помощта на функцията можете да намирате информация и да изпълнявате задачи. Натиснете два пъти, за да получите визуален преглед на вашия ден от Assistant с интелигентни предложения и персонализирана информация, включително транспортна информация, сметки, които трябва да заплатите, както и задачите в календара, за да сте сигурни, че никога повече няма да пропуснете уговорена среща. Чрез продължително задържане на бутона ще активирате режим „уоки токи“, който позволява на Google Assistant да ви слуша, докато не пуснете бутона, за да потърсите адрес или по-дълги фрази.

Смартфоните Nokia стават още по-добри

Дълготрайното партньорство с програмата Android One гарантира три години месечни актуализации на сигурността и две години актуализации на операционната система. Така доставяме цял спектър от смартфони Nokia с най-доброто Android изживяване, което с времето става все по-добро.

Всеки телефон остава актуален с последните нововъведения, задвижвани от изкуствен интелект и най-високата степен на сигурност от Google. Инсталирани с чист Android, смартфоните Nokia се предлагат без допълнителни приложения, които биха изтощили батерията, по този начин ще можете да използвате новия си телефон много по-дълго. Всеки от новите телефони идва с ограничен брой предварително инсталирани приложения, така че ще получите повече място за съхранение, както и с последните иновации, за да сте винаги актуални.

Android Enterprise Recommended

В допълнение смартфоните Nokia осигуряват спокойствие и по-ниски разходи за бизнеса, като част от програмата Android Enterprise Recommended. Nokia предлага най-разнообразно портфолио от смартфони от сегмента Android Enterprise Recommended, от Nokia 9 PureView до Nokia 3.2. Програмата Android Enterprise Recommended гарантира на корпоративните клиенти, че смартфоните от програмата са одобрени от Google и покриват обективни бизнес стандарти, което включва повишени спецификации за хардуер, софтуер, внедряване, актуализации на защитата и потребителско изживяване.

Флориан Зайхе, главен оперативен директор, HMD Global заяви:

„Имаме феноменален отговор от потребителите към цялото ни портфолио, благодарение на нашия уникален подход към Android, който предоставя чисто, сигурно и актуално изживяване. Изпълнихме този ангажимент, като променихме разбирането за собствеността на смартфоните, и днес ги предлагаме с потребителско изживяване, което се подобрява с времето. Днес, с тези нови телефони, ние правим скок напред и в допълнение към нашето обещание за Android, ние доставяме отлично изживяване с цялото си портфолио.“

Юхо Сарвикас, главен продуктов директор, HMD Global сподели:

„Опираме се на традициите в иновациите, за да предприемем смела стъпка – новаторски подход към фотографията с Nokia 9 PureView. Ние вярваме, че отличното изживяване трябва да бъде достъпно за всички, поради което предоставяме зашеметяващия дизайн, най-доброто от Google, включително специалния бутон Google Assistant и отличната технология за изображения и дисплей, в най-достъпния клас. И всичко това с качествена изработка и издръжливост, която очаквате от смартфон Nokia. С Android, осигуряваме чисто, сигурно и актуално изживяване и ние гарантираме, че с времето телефонът ви ще става по-добър.“

Пека Рантала, главен маркетинг директор, HMD Global:

„С нашето уникално обещание на марката ние променяме очакванията на хората към техните смартфони. В допълнение към постоянното подобрение на надеждността и издръжливостта, които се очакват от телефон Nokia, ние радваме феновете на марката, като предлагаме най-доброто Android изживяване. С две години обновяване на операционната система и 3-годишни месечни актуализации за сигурност, телефоните Nokia остават актуални за цял живот и доставят изживяване, което се подобрява с времето.“

Nokia 9 PureView

Първата в света система с пет камери с оптика ZEISS на гърба на Nokia 9 PureView се състои от два цветни сензора за точни и ярки цветни изображения и три монохроматични сензора, които работят заедно, за да събират до 10 пъти повече светлина от един стандартен сензор на смартфон. Всеки обектив работи в невероятен синхрон, за да събира данни за светлина и дълбочина, за да даде на любителите на фотографията широк динамичен обхват, с изключителни детайли едновременно и в двете зони – при ярка слънчева светлина и тъмни сенки, с невероятна текстура. Задвижван от поръчков чипсет, Nokia 9 PureView ви дава поглед в бъдещето на смартфоните с несравним контрол над вашите изображения, чрез актуализирания Pro Camera интерфейс и Adobe Photoshop Lightroom, уникални режими на снимане като оригинално черно-бяло заснемане или time-lapse фотография, екстри подпомагани от изкуствен интелект.

Nokia 9 PureView предоставя и перфектно изживяване с безупречен блясък с усъвършенствана технология на чипсета Qualcomm Snapdragon, OLED „PureDisplay“, вградено Qi безжично зареждане и сензор за пръстови отпечатъци. Няма издатина за камерата, за безупречен завършек, който очаквате от смартфон Nokia. Можете да бъдете сигурни, че Nokia 9 PureView ще се справи с ударите и инцидентите в реалния живот, благодарение на Corning Gorilla Glass 5 на дисплея и на гърба.

Nokia 4.2

Nokia 4.2 е проектиран да предлага последните иновации при достъпните смартфони. Класическият дизайн от изваяно стъкло и целия дисплей от край до край, са красиви, но качествата не са само на повърхността, тъй като има двойна основна камера, иновации подсилени от изкуствен интелект и най-новото поколение чипсет Qualcomm Snapdragon, като всичко това е задвижвано от Аndroid 9 Pie. Това е дебюта на бутона Google Assistant с Nokia 4.2. Той ще промени начина, по който използвате вашия смартфон. Просто натиснете веднъж за незабавен достъп до Google Assistant, за да получите помощ, натиснете двa пъти, за да получите визуална снимка на деня си от асистента с интелигентни предложения и персонализирана информация или задръжте по дълго бутона, за да активирате режим „уоки токи“, който позволява на Google Assistant да ви слуша, докато не отпуснете бутона, за задаване на дълги фрази. Компактните размери на Nokia 4.2 и целият дисплеят със „selfie-notch“ идват със смартфон, който е с дебелина само 8,4 мм и е достатъчно тънък за използване с една ръка. 4.2 представя и водещите екстри за изображения, като мулти-камерата в нов ценови клас. Неговата двойна камера със сензор за дълбочина позволява съхранение на най-изумителните спомени.

Nokia 3.2

Nokia 3.2 съчетава най-големия HD+ дисплей за този ценови сегмент с нашата отличителна батерия с двудневен живот и е с най-новия Android 9 Pie. Nokia 3.2 се отличава с впечатляващ 6,26-инчов HD + дисплей, така че никога повече да не се напрягате, за да видите детайлите в любимите си филми, телевизионни предавания и онлайн съдържание. Nokia 3.2 комбинира по-голяма батерия, отколкото много първокласни смартфони с ефективна хардуерна и софтуерна находчивост. Захранван от платформата Qualcomm Snapdragon 429, Nokia 3.2 ще се справи лесно с всички задачи. Nokia 3.2 има и бутон Google Assistant, за да революционизира начина, по който взаимодействате с вашия смартфон – едно натискане за незабавен достъп до Google Асистент, двойно докосване за визуален преглед на деня и продължително натискане за „уоки токи“ режим.

Nokia 1 Plus

Надградете своето смартфон изживяване с Nokia 1 Plus, съвсем нов член на семейството на смартфоните Android (Go edition). Един от първите смартфони с Android 9 (Go), Nokia 1 Plus, носи солидно изображение във висококачествен дизайн на Nokia с голям екран, на изключително достъпни цени. Сега можете да се наслаждавате на всичките си любими приложения и игри, заедно с най-новите функции на Android (Go), като Google Assistant Go. Nokia 1 Plus е прогресивен смартфон, с модерен дизайн в сегмента на бюджетните телефони. За направата на гърба са използвани иновативни материали с 3D tooling за постигането на великолепно текстурирана нано-образна конструкция, която обгръща Nokia 1 Plus чак до дисплея. Правете детайлни снимки благодарение на основната камера с автоматичен фокус, а с новата предна камера може да правите чудесни селфита, които да обогатявате с функцията „украсявам“.

Nokia 210

Nokia 210 е ново допълнение към семейство ни от мобилни телефони. Свържете се с мрежата с браузъра Opera Mini и играйте часове на „Змията“, без да се притеснявате за батерията. Nokia 210 заема решаващо място сред мобилните телефони на Nokia, като най-достъпното устройство с интернет връзка и се предлага в здрава поликарбонатна обвивка, която е предназначена да скрива следите на ежедневието. Сърфирайте в мрежата с уеб браузъра Opera Mini и бъдете в контакт с приятелите и семейството си във Facebook, без да се притеснявате за батерията. Феновете могат да адаптират по свое желание Nokia 210, като изтеглят любимите си приложения, мелодии и тапети направо от Mobile Store.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial