Нова функционалност бе добавена с новия ъпдейт на DL510 на Неосат

От 1 Юли 2021г. с новата версия на софтуера: 1.6.16, вече може да се добавят и сканират спътници с операторския приемник на Неосат – DL510. Добавена е дългоочакваната функция за конфигуриране на Diseq, чрез нея потребителите лесно могат да добавят и сканират различни от предлаганите от оператора канали, чрез поставянето на втора антена (или допълнителни конвертори). При добавяне на избран спътник, транспондерите са предварително зададени и потребителя има опция само да сканита. Това доста хора отчитат като минус, но за сметка на което е по-лесно за потребители, които не са толкова на ТИ с тази техника. Друг минус е, че не може да се сканира Bulgaria Sat1 (което до някъде е обяснимо, тъй като това е спътника на оператора и каквото е нужно е добавено вече в листата на потребителите).

примерно изображение на Diseq ключ

Приемникът на Неосат: DL510


Като цяло тази функционалност би привлякла голяма част от турско говорящите граждани на Р. България, тъй като доста от тях обикновено ползват български оператор и в допълнение турския спътник с над 150 безплатни програми на Турски език – Turksat 42.0е. Разбира се и не само там има приложение на въпросната функция, има доста свободни канали и на 13.0е – Хотбърд, 19.2е – Астра и причее…. които ако не за основно гледане, биха допълнили чудесно и без друго богатия пакет от канали на Неосат.

За още информация и разбира се място, където можете да дискурирате и да задавате върпроси относно Неосат и по тематата Сателитна телевизия – посетете групата на Неосат във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/neosat , също така можете да подавате заявки за включване, както на официалния сайт, така и чрез страницата за заявки във фейсбук : https://www.facebook.com/neosat.bulgaria , както и на посочените телефони.

Ако мислите, че статията Ви е била полезна, молим да ни подкрепите, като я споделите.

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial