Футболни звезди в буквален сблъсък с първия телефон, създаден да издържа на всякакви изпитания

Авторът на един от най-мощните удари във футбола се изправя срещу свръхустойчивото устройство, което ще бъде представено официално на 27 юли

20 юли, София, България: Наближава моментът, в който един от най-мощните удари с бутонки ще влезе в буквален сблъсък с чисто нов модел телефон Nokia, а победителят от тази силова среща на терена може да бъде само един.

Футболната легенда ще се присъедини към фрийстайл шампионката Лиса Зимуче, за да подложат заедно на поредица от сурови изпитания смартфона, който дава заявка за издръжливост отвъд границите на възможното.

Стивън Тейлър, главен маркетинг директор, HMD Global: „Най-новият ни телефон е по-устойчив от това, което досега се приемаше за постижимо на пазара. Създаден е да издържи буквално всякакви изпитания, на които би го подложил животът. И сега е на път да изиграе възможно най-тежкия си мач.

Създаваме телефоните Nokia с технология, която устоява на времето, и искаме потребителите да обичат тези устройства, да им се доверяват, да искат и да могат да ги ползват възможно най-дълго. След броени дни ще демонстрираме на практика възможностите на най-новия си модел с помощта на талантливата шампионка по фрийстайл футбол Лиса Зимуче и една истинска футболна сензация.“

Очаквайте повече информация на 27 юли

Проектиран по военния стандарт MIL-STD-810H. Издържа доказано на изпускане от 1,8 м височина. IP68-прахоустойчив и вододоустойчив до 1,5 м дълбочина за 1 час.- Може да се използва при екстремно високи и ниски температури, както и с мокри ръце и ръкавици..

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial