Новият канал BILD HD стартира свободно на 22 август на 19.2E

Програмата BILD ще се предоставя от позиция 19,2 ° изток в съответствие с многогодишното споразумение за капацитет на люксембургския сателитен оператор SES (Astra) и WeltN24. Съгласно новото споразумение SES ще продължи да излъчва съществуващите програми Welt и N24 Doku , собственост на WeltN24, дъщерно дружество на Axel Springer SE. BILD ще бъде третият канал, който се разпространява през Astra. Освен това SES ще предоставя услуги за изходяща връзка и излъчване за най-новите новинарски канали.

Новият BILD е свободен канал ще бъде достъпен в HD резолюция при 19.2 ° E, 10.964 GHz.

BILD ще се съсредоточи върху BILD LIVE, който ще обхваща новини и актуална информация от понеделник до петък от 10:00 до 15:00. В неделя BILD LIVE ще излъчва спортно съдържание от 10:00 до 14:00 часа. BILD LIVE може да се гледа едновременно на N24 Dock.

Програмата BILD ще включва също документални филми, репортажи, записи на живо и токшоута, които ще бъдат фокусирани, наред с други неща, на политиката, спорта и забавленията.

„ Ходенето сутрин до пекарната и сутрин взимането на вестник BILD е ежедневен ритуал за много хора в Германия. Гордеем се, че можем да помогнем на нашия дългогодишен партньор Axel Springer SE да разшири телевизионното си предложение чрез това забележително допълнение. Заедно с нашите сателити BILD към немският ежедневник: BILD по телевизията, както хората го познават “, каза Кристоф Мюлейб, изпълнителен директор на ASTRA Deutschland GmbH, част от SES.

Франк Хофман, главен изпълнителен директор на WeltN24, каза: “ BILD е една от най-големите европейски марки в медийния сектор. Ето защо е от решаващо значение да бъдем лесно достъпни за нашите зрители по всички канали веднага след пускането на канала .“

планирани технически параметри – BILD HD (от 22.8.2021):  Astra 1L (19,2 ° E), честота 10,964 GHz, H pol, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 / 8PSK, FTA

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial