Vivacom отново в престижната ранг листа Fast 10

Vivacom отново влизав топ 10 в престижната ранг листа Fast 10, класираща всички доставчици на сателитни услуги за бизнес клиенти, въз основа на годишния ръст на приходите спрямо миналата година. Класацията се прави ежегодно от Световната телепорт асоциация (World Teleport Association – WTA).

Като част от United Group, водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, Vivacom прави значителни инвестиции в развитието на своята земна станция Плана. Благодарение на тях и на екипа от професионалисти, който се грижи за нуждите на клиентите, сателитният бизнес на компанията се разраства и осигурява висококачествени и надеждни услуги в Европа, Африка, Близкия изток и Латинска Америка. Vivacom излъчва над 400 телевизионни канала за пренос към различни оператори и крайни клиентии предоставя линии за пренос на данни на корпоративни клиенти на няколко континентa, включително Антарктида, за българските учени в базата ни на о. Ливингстън.

Vivacom си партнира с някои от най-големите сателитни оператори в света, които ползват сателитна станция Плана за свои услуги.

„Класирането ни отново в топ 10 най-бързо развиващи се оператори по ръст на приходите е доказателство, чевсяка година успяваме да надградим постигнатото през предишната и да привлечем нови клиенти.“, коментира Владимир Рангелов – директор Броудкастинг услуги.

Повече информация за класацията на адрес:  https://www.worldteleport.org/news/594359/World-Teleport-Association-Publishes-Top-Operator-Rankings-for-2021.htm

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial