Смартфоните Nokia с най-широката гама от бизнес устройства одобрени от Google в програмата Android Enterprise Recommended

Програмата Android Enterprise Recommended включва 14 Nokia смартфона – повече от всеки друг бранд

София, 7 май – HMD Global, домът на телефоните Nokia, обяви днес, че вече предлага най-обширното и разнообразно портфолио от „най-добри за бизнеса“ смартфони с Android™, с добавянето на три нови устройства. Nokia 9 PureView, Nokia 4.2 и Nokia 3.2 (3/32GB) днес се присъединяват към останалите 11 смартфона Nokia, които са валидирани като част от програмата Android Enterprise Recommended и предлагат страхотно изживяване на клиентите с устройства, които се развиват, за да посрещнат всяка нужда на бизнеса.

Програмата Android Enterprise Recommended дава увереност на клиентите, че смартфоните включени в програмата са одобрени от Google и отговарят на най-високите, обективни бизнес критерии. Това включва завишени технически характеристика като хардуер, софтуер, съвместимост с корпоративни IT системи, актуализации на сигурността и цялостни решения. Програмата задава стандартите за потребителско изживяване при изпълнението на различни бизнес задачи, като позволява на служителите и компаниите да вземат лесни и бързи решения при избора на смартфони.

Според наскоро проведено от HMD Global пазарно проучване*, 98% от интервюираните компании в EU5 (Великобритания, Германия, Италия, Испания и Франция) заявяват, че присъствието на смартфона в програмата Android Enterprise Recommended влияе на избора им на устройство, а повече от 50% отговарят, че избират само смартфони от гамата Android Enterprise Recommended.

След представянето на три нови смартфона на конгреса MWC 2019 в Барселона, HMD Global обявява, че и трите са вече част от програмата Android Enterprise Recommended. Това са:

  • Nokia 9 PureView – първият в света смартфон с 5 камери
  • Nokia 4.2 – модерен дизайн със специален Google Assistant button1 и изкуствен интелект при заснемане
  • Nokia 3.2 – с най-големия дисплей в своя клас и батерия, която издържа два дни2, също с Google Assistant button1

Андрей Сонкин, главен директор бизнес решения, HMD Global:

“Развитието на портфолиото ни от смартфони в гамата Android Enterprise Recommended е продиктувано от нуждите на бизнеса за сигурни, издръжливи устройства, които ангажират вниманието и вълнуват широк спектър от потребители. Смартфоните от нашия бизнес клас са предпочетеното мобилно решение в над 50 организации по целия свят. Изградихме своята репутация, като доставяме смартфони за водещи европейски компании, които търсят устройства, които еволюират и стават по-добри с времето, за да отговорят на нарастващите нужди.“

Сигурност, отлично изживяване и еволюция, проектирани за бизнеса

Използвайки силата на Android One, смартфоните Nokia осигуряват безпроблемно изживяване, без допълнително инсталирани приложения. Комбинирани с първокласен дизайн и качествена изработка, на която можете да се доверите и която очаквате от телефон Nokia. Това портфолио предлага превъзходни инженерни решения за бюджета на всеки бизнес.

Компаниите, които вече са предпочели смартфони Nokia от програмата Android Enterprise Recommended, споделят, че:

  • Are: “Гарантираните актуализации на Android OS за две години напред, бе основната причина да преминем към смартфони Nokia.“
  • SAP: “Сигурността е ключовият фактор за избора на смартфони Nokia.”
  • Mukava: “Нашите клиенти управляват конфиденциална информация. Гаранцията за актуализациите в сигурността на смартфоните Nokia е важен фактор за нас.“
  • Yorkshire Building Society: “Отличния баланс цена-качество в Nokia 7 Plus и бързите актуализации на сигурността на смартфоните Nokia за следващите три години, са причината за нашия избор.”
  • Ineco: “Устройствата Nokia предлагат висококачествени решения, които покриват всички наши очаквания и тяхната първокласна поддръжка по време на целия проект придават истинска добавена стойност.”

Първокласно изживяване, което се подобрява с времето

Смартфоните Nokia променят смисъла на собствеността, както за крайните потребители, така и за бизнеса. Вече не се гледат единствено спецификациите на устройствата, а как потребителското изживяване се развива през целия период чрез актуализации и подобрения. За смартфоните Nokia в програмите Android Enterprise Recommended и Android One това означава изживяване, което става все по-добро и сигурно чрез последните актуализации и иновации от Google.

От възможността лесно да превключвате и изключвате работните приложения, в зависимост от нуждите на служителите, до добавянето на нови възможности за защита, за да защитите важното, смартфоните Nokia имат доказана сигурност с редовни актуализации. Този променящ се и адаптивен потребителски опит прави работата по-лесна, по-продуктивна и по-рентабилна.

С въвеждането на функции като адаптивна батерия и адаптивна яркост, за да отговорят на индивидуалните нужди на потребителите и с двудневен живот на батерията2 в различни ценови сегменти, смартфонът Nokia е проектиран да направи щастливи и IT специалистите, и крайните потребители. Наред с бизнес функциите, всяко устройство в портфолиото предлага персонализирано изживяване за отделните потребители, което го прави работещ телефон, който феновете ще обичат.

Смартфоните Nokia в програмата Android Enterprise Recommended:

Nokia 3.1 (32GB)
Nokia 3.1 Plus
Nokia 3.2 (32GB)
Nokia 4.2
Nokia 5.1
Nokia 5.1 Plus
Nokia 6.1
Nokia 6.1 Plus
Nokia 7 Plus
Nokia 7.1
Nokia 8 *Not part of the Android One family
Nokia 8 Sirocco
Nokia 8.1
Nokia 9 PureView

За повече информация за Android за бизнеса, като превъзходно и надеждно решение, посетете:

https://nokiaphones.whyandroid-enterprise.com/ and www.hmdglobal.com/forbusinesses.

* HMD Global проучване: Business Smartphone Purchase Survey: https://www.hmdglobal.com/download/HMD%20Global%20B2B%20Smartphone%20Purchase%20Survey.pdf

Последвайте и ни харесайте:

About Author

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial